HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ples sa zvijezdama popularna je emisija ne samo kod nas, nego i u brojnim drugim zemljama, pa tako i u Americi gdje je trenutačno u 32. sezoni. Tijekom tih sezona Amerikanci su uživali u celebrityjima koji su plesali na brojnim tematskim večerima. A sada će uživati u posebnoj poslastici – večeri Taylor Swift.

Američki ples sa zvijezdama posvetit će emisiju najpopularnijoj pjevačici današnjice

Natjecanje u hit plesu spremno je za A Celebration of Taylor Swift, večer posvećenu jednoj od najpopularnijih i najuspješnijih pjevačica na svijetu. Dana 21. studenog šest preostalih parova u showu plesat će uz hitove Taylor Swift dok će također biti počašćeni posebnim gostujućim sucem.

američki ples sa zvijezdama

Alfonso Ribeiro, omiljeni Charlton iz Princa s Bel-Aira vodi američku verziju popularnog showa.FOTO: PROFIMEDIA

Naime koreografkinja Mandy Moore, koja je glavna koreografkinja Taylorine rekordne turneje Eras Tour ocjenjivat će natjecatelje. Na koje će pjesme i kojim stilovima plesati natjecatelji još nije objavljeno.

Obožavatelji će moći glasovati tijekom televizijskog prijenosa uživo uz online glasovanje koje je dostupno obožavateljima u bilo kojoj vremenskoj zoni u SAD-u. Glasovi gledatelja uživo u kombinaciji s ocjenama sudaca određuju koji parovi ostaju, a koji ispadaju.

Američki ples sa zvijezdama trenutačno je u svojoj 32. sezoni

Inače američku verziju Plesa sa zvijezdama vode Julianne Hough i Alfonso Ribeiro, glumac najpoznatiji po ulozi Charltona Banksa u legendarnome sitcomu Princ s Bel-Aira. Da, i mi se sjećamo njegovog legendarnoga plesa iz serije.

američki ples sa zvijezdama

Glumica Alyson Hannigan jedna je od natjecateljica.FOTO: PROFIMEDIA

Stalni su suci Carrie Ann Inaba, Bruno Tonioli i Derek Hough. Među natjecateljima trenutne sezone su glumice Xochitl Gomez i Alyson Hannigan (Buffy i Kako sam upoznao vašu majku) te kantautor Jason Mraz.

Dancing With the Stars: A Celebration of Taylor Swift emitira se u utorak, 21. studenoga na američkome ABC-ju. Sigurni smo da će klipovi u kojima natjecatelji plešu na hitove Taylor Swift biti popularni kada osvanu na Youtubeu!