HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Film Maestro bio je jedan od hvaljenijih prošle godine, međutim uspjesi Oppenheimera i Barbie stavili su ga u drugi plan. Biografski film o slavnome skladatelju Leonardu Bernsteinu nije se proslavio na Oscarima, ali je ipak upisao sedam nominacija, uključujući i glumačke za glavne glumce Bradleyja Coopera i Carey Mulligan, koji su utjelovili Bernsteina i njegovu suprugu Feliciju Montealegre.

‘Maestro’ je biografski film koji se bavi odnosom između skladatelja i njegove supruge. Koliko god su oni dali ozbiljne izvedbe na velikom ekranu, njihov susret izvan ekrana bio je urnebesan.

Bradley Cooper Carey Mulligan je odlučio zaposliti nakon što ju je gledao u kazalištu

Gostujući u popularnom showu Grahama Nortona, Bradley Cooper i Carey Mulligan velikodušno su se smijali dok su dijelili uspomene na svoj prvi susret. Cooper je rekao: “Ona je radila predstavu u West Villageu na Manhattanu, a ja sam otišao na prvu pretpremijeru, što je svetogrđe. Bila je to monodrama, a ona je izašla i ključno svjetlo je bilo usmjereno na nju, i izgledala je baš poput Felicie, koja je bila Lennyjeva žena… pa sam je otišao upoznati iza pozornice.”

carey mulligan

U filmu Maestro Cooper i Mulligan glume skladatelja Bernsteina i njegovu suprugu.FOTO: Profimedia

Carey Mulligan nastavila je rekavši da je tijekom svog 90-minutnog monologa dobila udarac rekvizitom u glavu. Međutim, bol nije ni osjetila jer se toliko uživjela u svoju ulogu.

Čim je upoznao Carey Mulligan Bradley Cooper ju je morao odvesti na hitnu

No kada je Bradley Cooper došao u backstage da se upoznaju, primijetio je kako je ozlijeđena i odmah rekao: “Nisi dobro!”

carey mulligan

Bradley i Carey opisali su urnebesnu anegdotu o svome upoznavanju.FOTO: Profimedia

Cooper ju je odmah odvezao na hitnu pomoć, a medicinske sestre su bile oduševljene kada su ih upoznale. Srećom, udarac nije ostavio posljedice, a Carey Mulligan se usput i našalila: “To mi je donijelo posao, tako da se potpuno isplatilo.”

druge vijesti