HELLO
Domagoj Kukec

Bradley Cooper čini svoju kćer ponosnom!

48-godišnji glumac prošetao je crvenim tepihom prije premijere svog najnovijeg filma Maestro, i pozirao sa svojom preslatkom šestogodišnjom kćeri, Leom De Seine Shayk Cooper, koju ima s bivšom partnericom Irinom Shayk.

Bradley Cooper se smiješio dok je držao ruku svoje malene kćeri dok su pozirali za fotografije. Lea je bila odjevena u haljinu s “animal printom” i sjajne zlatne cipele te je upotpunila svoj zabavan izgled crvenom torbicom. Što se tiče njezinog oca, on je na događaj došao odjeven u tamnoplavo odijelo.

Bradley Cooper kćer

Bradley Cooper s kćerkom na premijeri novog Netflixovog filma

Netflixov film režirao je Cooper. On i glumi u njemu, igrajući pokojnog Leonarda Bernsteina, poznatog dirigenta i skladatelja West Side Storyja.

“Maestro je veličanstvena i hrabra ljubavna priča koja prati cjeloživotni odnos između Leonarda Bernsteina i Felicije Montealegre Cohn Bernstein. Pismo ljubavi prema životu i umjetnosti, Maestro u svojoj srži je emotivni epski prikaz obitelji i ljubavi”, stoji u službenom opisu.

Bradley Cooper kćer

Usklađivanje očinstva s užurbanim rasporedom nešto je što Cooperu uspijeva. “On je najbolji otac koji bismo Lea i ja mogle poželjeti. Uvijek sve funkcionira, ali funkcionira zato što se trudimo da tako bude”, rekla je Irina Shayk (37), ranije za časopis Elle o Cooperu.

Bradley Cooper kćer

Bradley Cooper i Lady GagaPROFIMEDIA

Od kada je postao otac gleda na život na nov način, a to je rekao je u gostovanju na podcastu SmartLess Amazon Music and Wondery.

“Imate divnu stvar ili otkriće sa scenarijem, ili imate divan trenutak na setu ili u montažnoj sobi … ali imate oko 40 takvih trenutaka svaki dan s djetetom, i to je izvor goleme radosti”, rekao je glumac. “To nije preuveličavanje, to je istina.”

PROČITAJTE: Gigi Hadid i Bradley Cooper na tajnom spoju! Što skrivaju od svijeta?

Od kada su prekinuli 2019. godine, Bradley Cooper i Irina Shayk su se trudili ostati prijatelji i dobri roditelji.

“Učimo svoju kćer da je najvažnija stvar biti ljubazan prema ljudima. Svaki put kad je šaljemo u školu, govorimo joj: ‘Samo se sjeti ljubaznosti i ljubavi'”, objasnila je Irina Shayk u eseju napisanom za Harper’s Bazaar ranije ove godine.

druge vijesti