HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Život u braku nije uvijek bajka s princezama i prinčevima koji žive sretno do kraja svojih dana. Ponekad je više kao avantura iz knjige Hobit – puna neočekivanih obrata, izazova i pustolovina koje treba savladati zajedno. Na primjer kada vaš partner ostavi prljave čarape na podu i pomislite da biste ih mogli koristiti kao oznaku za put do kupaonice, ili kad otkrijete da u kupaonici ima vlasi kose vaše partnerice onoliko koliko neki ljudi imaju prijatelja na Facebooku.

Život u braku je poput vožnje na ringišpilu

Ponekad idete uzbrdo, ponekad nizbrdo, a ponekad se i prevrnete. No svaki put kada se prevrnemo, zajedno se smijemo i ustajemo jači nego prije. Dokaz tome su i brojni TikTok trendovi koji ukazuju upravo na neke od tih simpatičnih ”problema” bračnog života. Na jedan od tih trendova je uskočila i poznata hrvatska glumica Nataša Janjić Medančić.

Glumica se nedavno pronašla u jednom od simpatičnih trendova i za svoj Instagram odlučila snimiti humorističan video koji nam daje uvid u njezin bračni život. Na videu je Nataša prikazala kako ona misli da zvuči dok se obraća mužu a zatim realnost situacije. U videu je koristila zvuk s TikToka u kojemu se čuje glas glumice Sofie Vergare, poznate po humorističnim ”ispadima”. Simpatičan video je glumica popratila opisom ”Nisam, majkemi!” kojim je dodatno pokazala svoj smisao za humor.

Usprkos svemu, čini se da Nataša uživa u bračnom životu

Simpatična glumica i njezin suprug Nenada Medančić često na društvenim mrežama dijele lijepe trenutke koje provode zajedno. Par se upoznao 2018. godine nakon čega su se vjenčali u tajnosti. Nekoliko godina kasnije, par se čini zaljubljen kao i prvoga dana ali uz pojačanje – sina Tonija i kćer Kaju. Često dijele slike sa svojih obiteljskih putovanja i svakodnevnih  dogodovština u kojima zajedno uživaju.

Na kraju krajeva, najljepše priče nisu uvijek one koje su savršene, već one koje su iskrene i koje se pišu s puno ljubavi.

život u braku

druge vijesti