HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Direktnim letom više puta tjedno iz Zagreba, osim zajamčeno toplog vremena i plaže, Dubai nudi sadržaje koji će oduševiti cijelu obitelj. Obiteljsko putovanje je idealna prilika za odmor, a mi smo izdvojili nekoliko provjereno dobrih mjesta.

dubaidubai

Isola

Talijanski restoran smješten u jednom od najluksuznijih rezidencijalnih predgrađa Jumeirah Islands, idealno je mjesto za obiteljski ručak. Opuštena atmosfera, uz talijanske delikatese oduševit će Vas, a uz restoran nalazi se bazen u kojem možete provesti poslijepodne uz pogled na grad i odlične koktele.

dubai

Naš insajderski savjet: U Isolu pođite subotom kada tijekom ručka atmosferu dodatno obogaćuje živa glazba.

dubai

Luigia

Smješten u hotelu Rixos u živopisnoj marini JBR, Luigia je poznata kao mjesto u koje Talijani u Dubaiju odlaze kada se zažele domaće kuhinje.

dubai

Luigia priprema uvjerljivo najbolju pizzu u gradu i specijalitete kao što su teletina milanese i tradicionalne tjestenine.

dubai

Atmosfera je opuštena i živahna, izvrsna lokacija za izlazak nakon cjelodnevnog obilaska Dubaija. Naš insajderski savjet: Nemojte propustiti pizzu s tartufima.

dubai

Atlantis

Jedan od najimpresivnijih vodenih parkova na svijetu nezaobilazna je atrakcija. Djeca svih uzrasta uživat će u bazenima, toboganima i vodenim avanturama kao i u programu koji uključuje dupine i druge morske životinje. Ovdje se nalazi i jedan od najljepših akvarija na svijetu. Opustiti se i uživajte u uzbudljivom programu, provest ćete se jednako dobro kao i vaši najmlađi.

Naš insajderski savjet: u Atlantis dođite što ranije jer se oko podneva stvaraju velike gužve. Izbjegavajte vikend.

Dubai Garden Glow

Ovaj tematski park mjesto je koje će donijeti magiju u vaš obiteljski odmor. Nakon zalaska sunca park se pretvara u začaranu šumu svjetla i boja i jednu od najatraktivnijih večernjih šetnica u Dubaiju.

Naš insajderski savjet: U istom se kompleksu nalazi park dinosaura u koji je istovremeno poučan i zabavan za mlađu djecu.

Kyte Beach

Plaža poznata po kyte surferima mjesto je s mnoštvom aktivnosti za djecu i odrasle. Ako želite provesti dan na plaži i istovremeno doživjeti atmosferu Dubaija, ovo je mjesto za vas. Ručajte u jednom od restorana na plaži, igrajte odbojku na pijesku i uživajte u najljepšoj javnoj plaži u gradu.

Naš insajderski savjet: iznajmite bicikl preko povoljne i jednostavne aplikacije Careem i uživajte u vožnji uz more.

Safa Park

Najveći park u gradu odlično je mjesto ako se želite opustiti i skloniti od vrućine. Smješten u samom središtu grada nedaleko od financijskog i shopping predjela DIFC gdje se nalazi i najviša zgrada na svijetu Burj Khalifa, park ima obilje egzotičnog raslinja i igrališta za djecu.

Naš insajderski savjet: Lokalci vikendima odlaze na piknik u Safa Park. Odmaknite se od vreve grada, ponesite sendviče i ručajte u Safa Parku.

dubai dubai dubai dubai

druge vijesti