HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Daria Lorenci Flatz i Petra Kurtela snimile su svoju popularnu verziju TikTok izazova. Slavne glumice oduševile su ovu društvenu mrežu.

Sličan video nedavno smo mogli gledati i kod pjevačica Domenice i Mije Dimšić u izdanju Mi smo prijateljice s estrade.”

Daria i Petra šeću po Dolcu, odjevene u široke traperice i majice s dugim rukavima.

Daria nosi šiltericu, a Petra popularne tenisice Adidas Samba OG.

Daria Lorenci Flatz i Petra Kurtela nasmijale TikTok

“Mi smo glumice, naravno da nas svi prepoznaju na cesti, u isti glas govore, gledajući uokolo neugodnim smiješkom hoće li ih netko prepoznati. “Sad će netko”, nadodaje sarkastično Petra.

“Mi smo glumice, naravno da pijemo mnogo tekućine, govore u drugom segmentu videa, a zatim nonšalantno podižu čaše s pivom.

@petrakurtela Mi smo glumice, naravno da pratimo TikTok trendove.😜 #trend #glumice #mismo #smijesno #balkan #actresslife #zivot #smiješno @Daria Lorenci Flatz ♬ original sound – petrakurtela

“Mi smo glumice, naravno da se za sve u kući brinu naši muževi, nastavljaju, a zatim stavljaju mobitel na uho objašnjavajući supruzima gdje se što u kući nalazi.

“Mi smo glumice, naravno da se podržavamo u karijeri, rekle su, a zatim Daria veselo govori gledajući u mobitel; “Prošla sam na audiciji”, a Petra joj nimalo entuzijastično na humorističan način govori “Bravo…”

Svoj viralan video završavaju s “Mi smo glumice, naravno da imamo širok vokabular, a u tom trenutku im put prepriječi stariji gospodin, a i Daria i Petra ga počaste s mnogo psovki.

druge vijesti