HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna glumica i jedna od najljepših žena svijetu Sofia Vergara osvrnula se na majčinstvo, razvod i veze u intervjuu za naslovnicu Peoplea. 51-godišnja glumica objasnila je zašto su joj “veze teške” nakon razvoda s bivšim suprugom Joeom Manganiellom.

Zato što se sve tako preuveličava,” komentirala je. “Sve se ponekad ne tumači na pravi način. Dakle, život je već težak. Teško je biti u vezi. Problemi su teški. Ali jednostavno se naviknete na to. To dolazi sa slavom, tako da se ne možete toliko žaliti.”

Ljubavni život Sofije Vergare nije jednostavan

Sofíjin brak s Joeom (47) okončan je jer je on želio djecu, a ona ne. Sofia već ima dijete iz prvoga braka, odrasloga sina Manola Gonzaleza Vergaru. Kada su je tijekom novog intervjua upitali o prošlom komentaru, zvijezda Netflixove serije Griselda je istaknula: “Postoje stvari u životu koje bi mogle zvučati kao dobre ideje, ali nisu.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Već sam bila majka”, rekla je. “Znam što znači biti dobra majka ili pokušati biti najbolja majka koju možete, a to zahtijeva puno odricanja, oduzima puno energije. U današnje vrijeme, zahvaljujući znanosti, žene mogu imati bebe u starijoj dobi. Prije je priroda iz nekog razloga vašem tijelu s 50 rekla da ste u menopauzi, vrijeme je da završite. Postoji razlog zašto priroda to radi. Ali to je moje mišljenje i potpuno poštujem bilo koga tko želi biti mama nakon 50. Sofía je dalje objasnila: “Zbog svoje karijere, načina na koji živim svoj život, kakav je bio moj brak, nisam mislila da je pošteno donijeti dijete na ovaj svijet, jer mu ne bih mogla dati 100 posto.”

Ljubavni život Sofije Vergare nastavio se nakon razvoda

Joe i Sofía bili su u braku od 2015. Prošlog ljeta najavili su šokantan razvod, a glumac koji se proslavio u filmu Magic Mike brzo je objavio da je u vezi s Caitlin O’Connor. Što se Sofije tiče, zvijezda Moderne obitelji u vezi je s Justinom Salimanom od kraja 2023.

PROČITAJTE: Sofia Vergara o starenju – Isprobala sam sve, da mi kažu da stavim cement na lice napravila bih to

Što se tiče onoga što traži u vezi, Sofía je za People rekla da preferira sljedeće kvalitete: “Zdravlje. Novac. Zabava. I da ima djecu.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

 

druge vijesti