HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Nakon sedam godina braka, razvode se Sofia Vergara i Joe Manganiello! Omiljeni celebrity par, čiji je brak godinama bio na glasu kao jedan od najskladnijih u Hollywoodu, objavio je kralj svoje ljubavne priče. 51-godišnja glumica koja se proslavila ulogom u seriji “Modern Family” i 46-godišnji glumac iz filmskog hita “Magic Mike” zamolili su medije za privatnost u vrijeme teškog razdoblja.

Sofia Vergara razvod od Joea Manganiella objavila uz molbu

Službenom objavom za američki tabloid Page Six, par je sam odlučio stati na kraj glasinama i objaviti istinu o braku. Samo jedan dan nakon što je poznata glumica objavila veselu objavu na Instagramu na kojoj skakuće po balkonu u kupaćem kostimu, na stranicama portala Page Six osvanula je objava koju su poslali glasnogovornici slavnog bračnog para.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

“Donijeli smo tešku odluku da se razvodimo”, u objavi govore Sofia Vergara i Joe Manganiello.

“Kao dvoje ljudi koji se vole i poštuju, ljubazno vas molimo da poštujete našu privatnost dok se pokušavamo priviknuti na novo razdoblje u našim životima”, napisao je par u svojoj objavi upućenoj medijima i fanovima.

Sofia Vergara i Joe Manganiello razvod

Sofia je bila njegova žena iz snova

Premda je slavna glumica nedavno izjavila kako se na početku veze bojala da bi moglo biti problema jer je Joe Manganiello jednostavno predivan muškarac, prava je istina da je šest godina mlađi glumac dugo priželjkivao da Sofia pristane izaći na spoj s njim.

Par se upoznao 2014. godine, kad je Sofia bila zaručena za drugog muškarca, no Joe je već tada govorio svim prijateljima da je ona njegova djevojka iz snova. Njegovi prijatelji već su toliko puta čuli da je Sofia njegova celebrity simpatija da ga je urednik jednog poznatog tabloida nazvao čim je čuo da je glumica prekinula sa zaručnikom i rekao: “Stari, ovo je tvoja prilika, pozovi ju van!”. Joe Manganiello odmah se javio Sofiji i ona je pristala izaći na spoj.

Sofia Vergara i Joe Manganiello razvod

U emisiji “The Tonight Show with Jimmy Fallon”, Joe je duhovitu priču kako je u vrijeme kad su se on i Sofia počeli viđati on morao letjeti u Norwood gdje je ona snimala film, a kad je prije drugog spoja bio na aerodromu i spremao se za let, primijetio je naslovnicu časopisa People sa svojim licem. Naime, People je te godine Joea proglasio najpoželjnijim neženjom, a Joe je odlučio iskoristiti tu titulu.

“Ona je tek izašla iz veze pa sam joj na drugom spoju rekao – razumijem ako želiš neko vrijeme biti sama. To mi se neće svidjeti, ali želim znati ako je situacija takva. No, prije nego odlučiš samo da ti pokažem nešto…”, rekao je Joe i opisao kako je izvadio časopis sa svojom slikom na naslovnici i stavio ga na stol pred Sofiju kako bi je nasmijao i osvojio, a ona ga je uzela i krenula ležerno listati.

“Što radiš? – upitao sam je, a ona je odgovorila: “Gledam tko je još na listi”, ispričao je kroz smijeh Joe Manganiello Jimmyju Fallonu i dodao kako je odmah znao da je Sofia “ona prava”.

Sofia Vergara razvod: Za sad nema naznake skandalima

Par je pred oltar stao 2015. godine, a svi svjetski mediji raspisali su se o njihovom bajkovitom vjenčanju i vjenčanicama koje su pokrenule nove trendove u svijetu vjenčanja. Sve su mladenke htjele izgledati poput predivne Sofie Vergare koja se udala za svog princa iz stvarnog života.

Sofia Vergara i Joe Manganiello razvod

Par se redovito pojavljivao na premijerama i holivudskim eventima u dobrom raspoloženju, a pauze između snimanja provodili su na brojnim putovanjima ili u svojoj luksuznoj vili na Beverly Hillsu.

Upravo zbog toga, mnoge je iznenadila vijest o razvodu atraktivnog glumačkog para koji ničime nije dao naslutiti da je do kraha došlo zbog preljuba ili nekog sličnog skandala.

Par je posljednji put viđen zajedno prije mjesec dana u New Jerseyju, gdje Joe trenutno boravi zbog snimanja filma “Nonnas”.

 

 

druge vijesti