HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Do sada je zvijezda serije “Bridgerton Nicola Coughlan poznata po tome što je smiješna izvan ekrana jednako kao i u Netflixovom hitu “Derry Girls“. Njezin pobjednički smisao za humor nažalost je prošlog tjedna bio na kušnji kada je primila sumnjivu pohvalu.

Tijekom pitanja i odgovora u Dublinu o trećoj sezoni “Bridgertona“, jedan je novinar komentirao kako je “vrlo hrabra” jer je igrala ulogu Penelope Featherington.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Nicola Coughlan odlično je odgovorila na neprimjereno pitanje novinara

Coughlan je odgovorila na novinarovu čudnu izjavu nizom duhovitih opaski koje su bile tako briljantno smiješne: “Znate, teško je jer mislim da žene s mojim tipom tijela – žene sa savršenim grudima – ne vidimo dovoljno na ekranu,” rekla je. “I vrlo sam ponosna kao članica zajednice savršenih grudi. Nadam se da ćete uživati gledajući ih.

Ne samo da je odgovor bio duhovno povezan sa stihom Reneé Rapp (“Samo želim priznanje za dobre grudi i veliko srce”), već je to bio i savršen način da se razgovor nastavi – i da se ostatak publike nasmije – bez potrebe da se upušta u raspravu s muškarcem koji očito misli da je najhrabrija stvar koju žena može učiniti pokazati tijelo s kojim je rođena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)

Kao što je jednom o prikazivanju svoga gologa tijela, koje također nije “savršeno”, rekla Lena Dunham: “Nije hrabro raditi nešto što te ne plaši. Bilo bi hrabro skočiti s padobranom. Posjetiti koloniju gubavaca. Raspravljati o slučaju pred Vrhovnim sudom Sjedinjenih Država ili otići u CrossFit teretanu. Glumiti u seksualnim scenama koje režiram, pokazati djelić svojih čudno natečenih bradavica, te mi stvari ne spadaju u zonu terora.”

Nicola Coughlan zasićena je pitanjima o svome tijelu

Ne znamo je li pojavljivanje golotinje u “Bridgertonu u zoni terora Nicole Coughlan, definitivno možemo zaključiti da je glumica  poprilično zasićena odgovaranjem na pitanja o svom tijelu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)

druge vijesti