HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Treća sezona serije Bridgerton opisana je kao “najbolja dosad” i “još uvijek nepodnošljivo seksi“, naglašavajući da serija i dalje uspijeva zadržati gledatelje svojom privlačnošću i intrigama.

No, neki kritičari upozoravaju da serija “gubi oštrinu” i da njezina formula povijesne drame “postaje poprilično iscrpljena“. Kritike sugeriraju da se isti elementi priče i stilizacija ponavljaju, što može umanjiti svježinu i interes gledatelja.

Nove epizode serije Bridgerton objavljene su prošli tjedan i već su zaludjele fanove

Četiri epizode treće sezone objavljene su prošli četvrtak, pružajući gledateljima priliku da ponovo urone u svijet Bridgertona, dok će druga polovica treće sezone stići u lipnju, donoseći nastavak intriga, romansi i skandala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Neki kritičari tvrde da je serija Bridgerton još bolja nego prije

Kritičarka Variteya, Aramide Tinubu, tvrdi da je treća sezona poznate serije još bolja od prethodnih te da će gledatelji iskusiti još veću raskoš i zabavu. Treća sezona usredotočena je na  romansu između Lady Penelope Featherington koju glumi Nicole Coughlan i Colina Bridgertona kojeg u seriji glumi Luke Newton što ”uzdiže cjelokupnu priču”.

Uz spomenutu romansu, pisci nude još nekoliko ”sočnih sporednih priča”, dodala je. ”Oni se trude otkriti neke slojeve likova koji su prethodno bili na rubovima narativa.”

Sarah Hunter Simanson iz Huffington Posta bila je još oduševljenija u svojoj pohvali nove sezone serije. ”Ova sezona ne razočarava. Čak bi mogla premašiti već visoka očekivanja obožavatelja”, napisala je. ”Unatoč sličnoj strukturi, ova sezona je podignuta na gotovo svakoj razini… gledatelji mogu biti sigurni da će četvrta epizoda završiti na način da ćete vikati na TV ekran, pitajući se zašto vas Netflix prisiljava da čekate cijeli mjesec da završite sezonu koju već dvije godine čekate. Ne znam koji je razlog Netflixove odluke, dragi gledatelji, ali mogu potvrditi da su ove četiri epizode užitak jer, da, kemija između Colina i Penelope je električna i uzbudljiva, ali i širi svijet u kojem se odvija njihova romansa postaje još bolji.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Emily Baker s ABC Newsa smatra da zna razlog zašto je ova sezona podijeljena na dva dijela. To je “proziran trik kako bi zadržali gledatelje duže pretplaćene na platformu”, napisala je.

Streaming servis je već koristio ovu taktiku sa serijama poput Stranger Things, The Crown i Ozark. Producentica Jess Brownell rekla je da treća sezona ima “prirodnu pauzu” nakon prve četiri epizode. I Baker je priznala da ova odluka ima neku logiku.

Obično bih kritizirala Netflix zbog razdvajanja serije…ali, u slučaju Bridgertona, to je donekle poetski,” napisala je. ”Do sada se čekanje isplatilo.

U seriji nema kemije, kažu negativne kritike

Neki drugi kritičari manje su oduševljeni. Anita Singh iz Telegrapha dala je dvije zvjezdice i izjavila da glumci imaju ”gotovo nula posto kemije’‘ i dolazimo do pitanja je li vrijeme za Bridgerton već prošlo. Romansa između Penelope i Colina dovodi do toga da serija ”djeluje dosadno i poznato”.

Čini se kao da su pisci odustali. Tri od prve četiri epizode sadrže gotovo identičnu scenu Penelope kako bježi s bala u suzama. Komentari Lady Whistledown sada djeluju umorno i nepotrebno. Čak su i scene seksa rutinske, ubačene jednom po epizodi kao da se ispunjava kvota.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bridgerton (@bridgertonnetflix)

David Opie iz Empirea rekao je da je Coughlan oduvijek “krala pozornost i nastavlja u istom tonu i ovdje“, te je rekao da je odluka o tome da se fokus serije prebaci na nju “vrlo dobrodošla“.

Međutim, njegova negativna recenzija nastavlja: “Problem je što ima više seksualne napetosti u kratkom povratku Anthonyja i Kate nego u cijelom odnosu Penelope i Colina.”

Podijeljenost sezone na dva dijela pripisuje prošlogodišnjim štrajkovima u Hollywoodu i “evoluiranom pristupu Netflixa tradicionalnom modelu objavljivanja”, ali je rekao da to “nije od pomoći Bridgertonu, s ozbiljnim na nedostatak iznenađenja koji dolazi u drugom dijelu”.

‘Na temelju samo ovog prvog dijela u ovoj sezoni zabave iznenađujuće nedostaje“, napisao je.

druge vijesti