HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Iako smo mnogi tek u procesu planiranja ljetnih pustolovina, poznata voditeljica Marijana Batinić je već doživjela naizgled vrlo zabavnu avanturu, a podijelila ju je i sa svojim pratiteljima na Instagramu. Marijana se odlučila uputiti na vožnju trajektom sa svojom djevojčicom Enom koju je dobila sa suprugom, marketinškim stručnjakom Matejom Pašalićem. Osim Ene, Marijana je 2020. godine rodila i drugu kćer, Rozu koja se također pridružila putovanju.

Prije samog putovanja, Marijana Batinić se odlučila za osvježavanje frizure

Kao i svaka žena, Marijana je izgleda odlučila u zadnji čas napraviti pramenove prije svog putovanja. Na Instagramu je podijelila humorističan story gdje je prikazala kako su na njezinoj kosi radile četiri frizerke odjednom kako bi frizura bila gotova na vrijeme. Na storyju je simpatična voditeljica ukratko objasnila situaciju, ‘‘Rekord, nikad ovoliko ruku oko mene. (Samo da stignem na trajekt)”. 

Nakon frizure, cure su se uputile na trajekt s kojeg je voditeljica objavila nekoliko prekrasnih prizora. U jednom od storyja, Marijana je podijelila oduševljenje svojih djevojčica koje su imale priliku vidjeti kako se upravlja brodom. Iako su kćeri poznate voditeljice bile pomalo razočarane što na brodu nije bilo drvenog kormila, na snimci možemo vidjeti njihovo oduševljenje i fascinaciju. U videu se može čuti i kako je kapetan Eni ponudio da upravlja trajektom, a Ena mu je na to simpatično odgovorila: ”Ne svi ćemo potonuti”.

Obiteljski odmor je postao još bolji kada se pojavio tata

Nakon zanimljive vožnje trajektom, curke su stigle na odredište gdje ih je dočekao tata Matej. Marijana je uspjela uhvatiti preslatku reakciju svojih kćeri kada su ugledale tatu i poletjele mu u zagrljaj a u opis je humoristično napisala ”Stigla Palunkova žena (i kćeri)”.

Kada su se konačno smjestile, cure su odlučile napraviti ”ljetno kino”. Pripremivši šator ispunjen dekama i jastucima, Marijana je podijelila kako izgleda raditi bilo što s dvije male curice. Preslatke djevojčice možemo vidjeti kako se vesele ”ljetnom kinu”, dok nije došlo do simpatičnih ”problema” kada je Roza počela tvrditi da ju ‘‘Ena ne želi” sa sobom u šatoru. Čini se da su se slatke djevojčice, kao i sve sestre, ubrzo pomirile a voditeljica je situaciju objasnila u opisu Obožavaju se, ali svako malo nemiri.”

 

 

 

 

druge vijesti