Glamurozna krizma kćeri Mirjane Mikulec: Jacquemus haljina i Hana i Grašo kao kumovi

Kći Mirjane Mikulec na krizmi je zablistala u slavnoj haljini s potpisom Jacquemus koju je u Parizu nosila Selena Gomez, a kumovi su joj bili Petar Grašo i Hana Huljić.

24 svibnja 2024

Grašo i Hana kao kumovi Mirjana Mikulec hello magazine croatia hrvatska Grašo i Hana kumovi INSTAGRAM: @MIRJANA_MIKULEC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mia Mikulec, kći poznate hrvatske dizajnerice interijera Mirjane Mikulec, odradila je krizmu s puno stila. Elegantna djevojčica zablistala je u haljini koju je u Parizu nedavno nosila pop zvijezda Selena Gomez, a slavlju su se pridružili i Hana Huljić i Petar Grašo, dugogodišnji obiteljski prijatelji. Hana i Grašo su, naime, krizmani kumovi kćeri Mirjane Mikulec koja će sigurno dan svoje krizme zauvijek pamtiti.

Grašo i Hana kao kumovi Mirjana Mikulec hello magazine croatia hrvatska Grašo i Hana kumovi

Hana i Grašo kao kumovi stigli su na krizmanu svečanost u elegantnim izdanjima

Na fotografijama koje je Mirjana Mikulec objavila na svom profilu možemo vidjeti kako je izgledao poseban dan njezine Mije te kako su obitelj i kumovi bili posebno glamurozni.

PROČITAJTE: Prvi rođendan HELLO magazina proslavljen uz glamur i ples – Petar Grašo očarao Laubu

U fokusu je, naravno, sama krizmanica, odjevena u slavnu haljinu francuske modne kuće Jacquemus, s ružičastim cipelama Mach&Mach, kojih se već godinama ne mogu zasititi modne influencerice, dok je njezina starija sestra Matea za ovu prigodu odabrala divnu ružičastu haljinu Rebecce Vallance i crne salonke sa svjetlucavim detaljima.

Ponosna mama Mirjana izgledala je fantastično u žutoj haljini u modernom kroju tube i crnim cipelama s remenčićima dok je Krešimir Mikulec, otac djevojčica odjenuo sportski elegantnu kombinaciju kariranih hlača, bijelih tenisica i bijele košulje.

Kumovi Hana i Grašo stigli su u atraktivnim outfitima za slavlje

Lijepa glazbenica Hana Huljić odabrala je dugačku plavu haljinu s crnim cvjetnim motivom dok je njezin suprug Petar Grašo odabrao smeđe karirano odijelo koje je upotpunio bijelim tenisicama i bijelom košuljom.

“Nakon godina prijateljstva, kumovi. Kakva je sreća i blagoslov kada prijatelji postanu obitelj”, napisala je Mirjana Mikulec uz fotografije koje odišu srećom.

druge vijesti