HELLO
Stipe Vukšić

Zvijezde su ljudi poput nas. Ali za razliku od nas, njihovi skandali nisu ograničeni na prostor između četiri zida. Kada se kod njih događaju razvodi, prekidi i optužbe za zlostavljanje, to se odvija na naslovnicama diljem svijeta dok svi gledaju i komentiraju.

Donosimo vam popis nekih od najznačajnijih celebrity vijesti 2023. godine. Koje su još vijesti po vašem mišljenju obilježile godinu na izmaku?

Najznačajnije celebrity vijesti 2023. – nova veza Ariane Grande

Jedan od najvećih skandala ove godine povezan je s novom vezom Ariane Grande. Pjevačica i glumica razvodi se od bivšeg supruga Daltona Gomeza te je u vezi s kolegom iz nadolazećeg filma Wicked, kazališnim glumcem Ethanom Slaterom.

novi dečko ariane grande

Ariana i Ethan tvrde da su ušli u vezu nakon što je ovaj već napustio suprugu.FOTO: Instagram/michelleyeoh_official

Ethan je također bio u braku kada su se on i Ariana upoznali.

PROČITAJTE: Afera Ariane Grande: Supruga novog dečka mislila je da su prijateljice

Prema neimenovanim izvorima, Ariana Grande i njezin bivši išli su na dvostruke spojeve sa Slaterom i njegovom suprugom. Zatim su izvori uočili Arianu na probama i izvedbama “Spamalota”, produkcije u kojoj Ethan trenutno glumi. Nedugo nakon toga, Grande i Slater počeli su izlaziti, a Slaterova žena podnijela je zahtjev za razvod, uzevši i njihovo zajedničko dijete sa sobom.

Lizzo – šefica iz pakla

Iznimno uspješna glazbenica i miljenica medija Lizzo ove se godine suočila s teškim optužbama nakon što je dvadesetak njezinih pratećih plesačica tužilo zvijezdu zbog stvaranja neprijateljskog radnog okruženja. Prema tužbi, plesačice tvrde da je Lizzo stvarala okruženje verbalnih svađa, sramoćenja zbog težine i prisilnog sudjelovanja u seksualnim predstavama.

celebrity vijesti

Bivše plesačice optužile su Lizzo, između ostaloga, da ih je sramotila ako bi se udebljale.FOTO: PROFIMEDIA

Lizzo se odmah javno branila, tvrdeći da su optužbe lažne. Međutim, krajem kolovoza se nagodila oko jedne tužbe. Lizzo je također izvijestila da planira protutužbe protiv svojih plesačica zbog njihovih navodno lažnih tvrdnji i zlonamjernih optužbi.

PROČITAJTE: Optužbe protiv Lizzo se gomilaju: Još šest plesačica progovorilo

Unatoč tome, postoje glasine o drugim bivšim zaposlenicima koji planiraju progovoriti ili čak tužiti Lizzo zbog navodno toksičnog radnog okruženja kojem je naginjala. Ipak, do sada nije bilo novih optužbi.

Novi detalji sukoba između Brada Pitta i Angeline Jolie

Iako se njihov prekid i eventualni razvod dogodio prije sada već skoro osam godina, vjerojatno najpoznatiji par ovoga stoljeća, Brad Pitt i Angelina Jolie još uvijek posljedicama svoga razlaza pune novinske stupce.

celebrity vijesti

Brad i Angelina razveli su se još 2016, ali o njima se još uvijek priča.FOTO: PROFIMEDIA

ET je u lipnju ove godine nabavio sudske dokumente koji pokazuju da Pitt optužuje Jolie da je njemu ispred nosa prodala svoje udjele u njihovoj zajedničkoj vinariji Chateau Miraval. Pittovi odvjetnici tvrde da je Jolie osvetoljubivo prodala svoje udjele u Vinariji “kako bi se dočepala profita koji nije zaradila i povrata od ulaganja koje nije napravila“.

PROČITAJTE: Brad Pitt zamijenio crveni tepih vinogradom: Angelina Jolie ga ismijava

No to nije ni izbliza sve. Čini se da su djeca poznatoga para čvrsto na majčinoj strani, tako smo nedavno saznali da Pax nema nikakav odnos s ocem, a Zahara, koja je krenula na koledž, više ne koristi njegovo prezime.

Jonah Hill optužen za kontroliranje i zlostavljanje

Glumac Jonah Hill uvijek je djelovao kao „dobrica“, ali ove su se godine pojavile i optužbe o njegovoj mračnoj strani.

Bivša glumčeva djevojka, surferica Sarah Brady, optužila ga je za zlostavljanje te podijelila poruke iz kojih se čini da ju je bivši partner pokušavao kontrolirati i da je bio izuzetno posesivan.

celebrity vijesti

Bivša Sarah Brady optužila je Jonaha Hilla da ju je zlostavljao.FOTO: PROFIMEDIA

Jonah Hill joj u tim porukama objašnjava što smije odjenuti, s kime smije biti prijateljica i koje informacije smije objavljivati na društvenim mrežama. Sarah, iako nije tvrdila da je Hill loša osoba, tvrdi da ju je on emocionalno zlostavljao i kontrolirao.

PROČITAJTE: Holivudski negativac: Jonah Hill optužen za zlostavljanje bivše, evo što sve znamo o tome

Što se tiče Jonaha, on ni njegov tim nisu odgovorili na optužbe. Treba napomenuti da je manje od dva mjeseca nakon što su eksplozivne optužbe izašle na vidjelo, Sarah Brady zadržana na prisilnom psihijatrijskom liječenju zbog zabrinjavajućeg ponašanja.

Mučni razvod Kevina Costnera

Celebrity prekidi događaju se stalno i jedva da su vijest, no razvod Kevina Costnera i Christine Baumgartner poseban je po svojim okolnostima te događajima nakon njega. Nakon što je objavljeno da se razvode nakon 19 godina braka, bivši su supružnici vodili višemjesečnu pravnu bitku oko skrbništva nad svoje troje djece i o tome s koliko će novca poznati glumac uzdržavati bivšu suprugu. Tada je Christine bila prisiljena iseliti se iz obiteljske kuće u Santa Barbari, što je dugo odbijala učiniti unatoč tomu što tako stoji u predbračnome ugovoru.

celebrity vijesti

Kevin Costner i Christine Baumgartner bili su u braku od 2004., a njihov je razvod doveo do mučne parnice na sudu.FOTO: PROFIMEDIA

Iako se par navodno nagodio, problemi i dalje nastaju. To je zato što Baumgartner traži 248 000 dolara mjesečno za alimentaciju. Uvjeti predbračnog ugovora daju joj pravo na najmanje 1,4 milijuna dolara, ali Costner kaže da je četvrt milijuna dolara mjesečno previše.

PROČITAJTE: Odvjetnica Kevina Costnera oštro napala njegovu bivšu: Njeni zahtjevi su nečuveni!

Štoviše, Costnerov odvjetnički tim optužuje Baumgartner da koristi novac namijenjen za djecu za pokrivanje 60 % svojih osobnih troškova, uključujući kupovinu, fitness trening i opsežne estetske zahvate. Par još nije postigao nikakav obvezujući dogovor, tako da se čini da će ova priča dobiti nastavak u 2024.

druge vijesti