HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Odvjetnica Kevina Costnera (68) Laura Wasser jedna je od najboljih u svojoj branši (između ostalih zastupa i Britney Spears), a to i dokazuje žestokom obranom svoga klijenta. Tako je sada oštro napala njegovu uskoro bivšu suprugu Christine Baumgartner (49) jer je od njega tražila da plati nevjerojatnih 885 tisuća dolara pravnih troškova.

Odvjetnica Kevina Costnera kritizirala je zahtjeve njegove bivše

Christine Baumgartner, kojoj je nedavno naređeno da plati kaznu od 14 tisuća dolara, podnijela je zahtjev sucu da njezin bivši suprug plati 885 tisuća dolara odvjetničkih troškova samo za jedno pojavljivanje para pred sudom tijekom kojega je raspravljano samo o jednome pitanju.

odvjetnica kevina costnera

Laura Wasser jedna je od najboljih odvjetnica za razvode u Hollywoodu.FOTO: Instagram/laurawasserofficial

Laura Wasser tvrdi da je ova ideja “ništa manje nego nečuvena“. Ona kaže da bi, na temelju satnica, Baumgartnerini odvjetnici morali skupiti 1106 naplativih sati kako bi opravdali taj iznos.

Prama navodima Wasser, zahtjev je još nečuveniji kad se uzme u obzir da se sudac već složio da je predbračni ugovor koji su supružnici potpisali 2004. godine valjan.

Još početkom srpnja sudac je proveo jednu odredbu predbračnog ugovora prema kojoj je u slučaju razvoda Christine Baumgartner imala određeni broj dana da napusti obiteljsku kuću.

Baumgartner je tvrdila da će se ona „preseliti u dogledno vrijeme, ali to je veliki pothvat i može se postići samo uz pažljivo planiranje“.

Odvjetnica Kevina Costnera za sada uspješno zastupa svoga klijenta

Sudac se s time nije složio te je proveo tu odredbu, što je značilo da je do 31. srpnja morala napustiti dom koji je dijelila s Costnerom. Ta bi presuda u konačnici mogla značiti da je cijeli predbračni ugovor valjan.

Wasser je izjavila da je Costner već izdvojio 300 tisuća dolara za Christinine odvjetničke troškove, te dodala da je ona navodno uzela više od 105 tisuća dolara s njegovih računa za svoj pravni tim.

Christine Baumgartner je očito već izgubila više u svojim pravnim bitkama nego što bi dobila da se nagodila s bivšim.

odvjetnica kevina costnera

Neki sretniji dani: Par sa svoje troje djece na jednoj premijeri 2019.FOTO: PROFIMEDIA

Prvotno je tražila nevjerojatnih 248 tisuća dolara mjesečno za alimentaciju za njihovo troje djece, Caydena (15), Hayesa (14) i Grace (13).

Kevin Costner i njegovi odvjetnici odbili su taj iznos i rekli da bi pravi iznos trebao biti 63 tisuće dolara mjesečno. On je ponudio čak 75 tisuća dolara mjesečno, što je Christine odbila, prije nego što je sudac presudio da je 63 tisuće dolara mjesečno adekvatan iznos.

Sada se čini da je ova drama daleko od svoga kraja.