HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Uskoro bivša supruga Kevina Costnera, Christine Baumgartner, optužila ga je za “uskraćivanje dokaza“ o njegovim financijama dok njihova mučna brakorazvodna parnica još uvijek traje.

Bivša žena Kevina Costnera tvrdi da on pokušava sakriti dio prihoda

Baumgartnerin odvjetnik zatražio je od suda da glumac iz serije “Yellowstone” pokaže dokumente koji se odnose na njegove poslovne pothvate, navodi se u podnesku Vrhovnog suda Kalifornije u ponedjeljak, a koji je dobio People.

Odvjetnik tvrdi da je dvostruki dobitnik Oscaravarao” tako što nije objavio informacije prije ročišta zakazanog za uzdržavanje djece sljedeći tjedan.

bivša žena kevina costnera

Kevin i Christine imaju troje djece.FOTO: PROFIMEDIA

Par, koji ima sinove Caydena (16) i Hayesa (14), i kćer Grace (13), upetljan je u mučnu pravnu bitku otkako je Christine 1. svibnja podnijela zahtjev za razvod nakon 18 godina braka.

Nakon što je podnijela zahtjev za raskid njihove zajednice, Baumgartner je bila prisiljena napustiti Costnerovo raskošno imanje vrijedno 145 milijuna dolara. Popustila je nakon što je isprva to odbila učiniti. Privremeno joj je dodijeljeno 129 755 dolara mjesečno za uzdržavanje djece – iznos znatno manji od njezinog prvotnog zahtjeva od 248 000 dolara mjesečno.

Majka troje od glumčevo sedmero djece također ima pravo na isplatu od 1,5 milijuna dolara prema uvjetima njihovog predbračnog ugovora, a Costner mora platiti 200 000 dolara odvjetničkih troškova i 100 000 dolara sudskih troškova.

Kevin je zatražio višednevno dokazno ročište o njezinom zahtjevu za alimentaciju, a tada će Sud dobiti dokaze o njegovom bruto novčanom dohotku dostupnom za uzdržavanje i predviđenim budućim prihodima”, napisao je Baumgartnerin odvjetnik.

Kevin je također zatražio suđenje kako bi se utvrdila valjanost predbračnog ugovora stranaka, čija će nesavjesnost ovisiti o analizi usporedbe uvjeta tog ugovora sa sadašnjom financijskom realnošću stranaka.”

Sud će morati primiti dokaze u vezi s tim okolnostima kako bi donio odluku. Međutim, Christine neće moći predočiti nijedan dokaz koji je Kevin odlučio prešutjeti“, dodao je odvjetnik.

S druge strane, Costnerovi odvjetnici usprotivili su se pružanju traženih informacija, nazivajući podnesak “opterećujućim, opresivnim i uznemirujućim“.

Bivša žena Kevina Costnera tvrdi da nije razumjela predbračni ugovor?

Ovim zahtjevom traže se dokumenti koji nisu relevantni s obzirom na to da su strane sklopile predbračni ugovor koji sadrži ograničenje uzdržavanja supružnika i predviđa da će sav prihod ostvaren tijekom braka biti zasebno vlasništvo supružnika koji zarađuje prihod i ne predviđa nikakvu zajedničku imovinu” napisao je odvjetnik glumačke zvijezde.

bivša žena kevina costnera

Par je bio u braku od 2004.FOTO: PROFIMEDIA

Christine Baumgartner (49) ovog je mjeseca utvrdila da možda nije razumjela njihov predbračni ugovor kad su ga potpisali 2004.

Kao odgovor, Costnerov pravni tim upitao je li dizajnerica torbica razumjela što je potpisala i zamolio suca da natjera njezin pravni tim da otkrije je li njihova klijentica doista razumjela pisani ugovor.