HELLO
Domagoj Kukec

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta pridružila se sestrinstvu.

Zahara Jolie-Pitt postala je službena članica organizacije Alpha Kappa Alphaprvog afroameričkog sestrinstva u povijesti — na koledžu Spelman u Atlanti.

U videu koji je objavio Essence Wednesday, viđena je kako s entuzijazmom izlazi iz reda svojih sestara kako bi se predstavila. ‘Zovem se Zahara Marley Jolie’, rekla je dok je mahala kosom i izvodila niz pokreta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ESSENCE (@essence)

‘Dolazim iz Golden Statea u grad koji je pun anđela, Los Angeles, Kaliforniju. Ja sam broj sedam u ovoj liniji.’

PROČITAJTE: Angelina Jolie ima novu nevjerojatnu ulogu- Pogledajte prve fotke sa seta najiščekivanijeg biografskog filma godine!

18-godišnja studentica druge godine koledža nosila je crnu midi haljinu dugih rukava, crne rukavice i bisere. Zahara je nekoliko obožavatelja ostavila u čudu jer ‘predstavlja svoje podrijetlo’, dok drugi nisu mogli vjerovati koliko je brzo odrasla.

“Djevojčica! Pronašla je svoje pleme.. Angelina je napravila odličan posao.”, komentirala je jedna osoba.

“Ovo me tjera na plač. Ova djevojčica odgajana je tako da se što više veže za svoje podrijetlo. To je takoooo pohvalno,” napisao je drugi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @zaharajp

“Zašto mi sad suze oči, lol, samo se sjećam da je bila djevojčica. Vau vrijeme leti,” oglasio se treći.

Angelina (48) je viđena kako posjećuje svoju kćer u kampusu otkako se prošle godine preselila u Atlantu. Glumica iz filma ‘Maleficent’ otišla je u Spelman na povratku kući u listopadu 2022., samo nekoliko mjeseci nakon što je ostavila Zaharu na koledžu.

Oba se puta zaustavila kako bi se fotografirala s obožavateljima.

PROČITAJTE: Službeno je, Brad Pitt Ines počeo zvati djevojkom u medijima

Što se tiče njezinog bivšeg supruga Brada Pitta – s kojim dijeli šestero djece – on je ranije govorio o svojoj ‘pametnoj’ kćerki. “Zahara će još više procvjetati na koledžu. Uzbudljivo je što će pronaći vlastiti put i slijediti svoje interese. Tako sam ponosan,” rekao je 59-godišnji glumac za Vanity Fair u kolovozu 2022.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @zaharajp

“Kamo ide vrijeme, zar ne? Prebrzo odrastaju. To tjera suze na oči.”