HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Brad Pitt sa svojom bivšom suprugom Angelinom Jolie ima šestero djece – Maddoxa, Zaharu, Paxa, Shiloh, Knoxa i Vivienne.

U posljednje se vrijeme medijima proširilo više priča o tome da se slavni glumac i oskarovac otuđio od svoje obitelji. Evo što znamo o odnosu koji djeca Brada Pitta imaju sa svojim ocem.

djeca Brada Pitta

Tko su djeca Brada Pitta i Angeline Jolie?

Angelina Jolie je prije veze s Bradom posvojila je Maddoxa i Zaharu, koje je on službeno posvojio 2006. kada su promijenili prezimena u Jolie-Pitt. Par je dobio svoje prvo biološko dijete Shiloh u studenom 2006., a Angelina je 2007. posvojila Paxa (3) iz Vijetnama, kojega je Brad posvojio u veljači 2008. U svibnju iste godine par je dobio blizance Knoxa i Vivienne, proširivši tako svoju obitelj na ukupno šestero djece.

Godine 2016. FBI i Odjel za djecu i obitelj u Los Angelesu istraživali su glumca zbog zlostavljanja djece nakon incidenta u avionu koji je navodno uzrokovao razvod Brada i Angeline. Na kraju je zaključeno da Brad nije fizički ozlijedio svoju djecu.

djeca Brada Pitta

Bradu je 2021. nakratko dodijeljeno zajedničko skrbništvo nad djecom, no naposljetku je sud vratio odredbe prvotnoga sporazuma o razvodu, po kojemu Angelina ima potpuno skrbništvo nad djecom, dok Brad ima ‘vrijeme skrbništva’ nad mlađom djecom.

U listopadu 2022. sudski dokumenti otkrili su da je Angelina tvrdila da su djeca bila traumatizirana Bradovim ponašanjem, te da je Bradzgrabio Jolie za glavu i tresao je“, te polio djecu pivom i crnim vinom. Otkada je spomenuti incident završio u medijima, Brada nije viđen u javnosti s djecom.

Što su djeca Brada Pitta rekla o njemu?

U nedavno ponovno objavljenom Instagram Storyju koji je izvorno podijeljen 2020., Bradov sin Pax, koji je tada imao 16 godina, napisao je: “Sretan Dan očeva ovom svjetskom š**ku! Uvijek iznova dokazuješ da si užasna i prezira vrijedna osoba. Nemaš niti obzira ni empatije prema svoje četvero najmlađe djece koja drhte od straha kad su u tvojoj prisutnosti. Nikada nećeš shvatiti štetu koju si nanio mojoj obitelji.”

Nastavio je: “Učinio si živote onih koji su mi najbliži stalnim paklom. Možeš govoriti sebi i svijetu što god želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo. Dakle, sretan Očev dan, ti grozni čovječe!” Podijelio je komentar zajedno s fotografijom Brada kako prima Oscara za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu Once Upon a Time… In Hollywood.

djeca Brada Pitta

Također, nedavno je otkriveno da se Zahara sada zove ‘Zahara Jolie‘ i da je izbacila ‘Pitt’ iz svog imena, kada je govorila tijekom ceremonije uvođenja u sestrinstvo na koledžu Spelman.

Što je Brad Pitt rekao o svojoj djeci?

Brad je uvijek govorio vrlo pozitivno o očinstvu, a za Psychologies Magazine je još 2014. rekao: “Stalo mi je do [moje djece] više nego do sebe, što mislim da je prava definicija ljubavi. Progledaš dalje i postaneš velikodušniji i daješ i želiš samo najbolje za svoju obitelj.”

Ubrzo nakon razvoda 2016, Brad je rekao za GQ: “Oboje dajemo sve od sebe. Čuo sam jednog odvjetnika kako kaže: ‘Nitko ne pobjeđuje na sudu — samo je pitanje tko će biti teže povrijeđen.’ I čini se da je to istina, godinu dana provedete samo usredotočeni na izgradnju slučaja kako biste dokazali zašto ste vi u pravu, a zašto oni nisu u pravu, a to je samo ulaganje u žestoku mržnju. To jednostavno odbijam. I srećom, moja se partnerica slaže. Za djecu je vrlo, vrlo uznemirujuće da im se obitelj iznenada raspadne...”.

Čini se kao da je djeci situacija bila veoma uznemirujuća, a za to najviše okrivljuju upravo oca.