HELLO
Domagoj Kukec

Iako se činilo da je Zahara Marley Jolie-Pitt odbacila slavno prezime Brada Pitta kada se pridružila ženskom studentskom društvu na Spelman Collegeu u Atlanti, neki studenti u školi i dalje čekaju da se pojavi Brad Pitt.

“Bila je velika vijest kada je odlučila pohađati školu u Atlanti. Njezina mama je stvarno ljubazna prema svima kad dođe u posjet”, rekla je Zaharina kolegica. “Ali iskreno, želimo vidjeti njezinog tatu.”

Zahara Marley Jolie

Ovih dana 18-godišnjakinja je prešla iz statusa “pledge” u aktivnu članicu sestrinstva Alpha Kappa Alpha, objavivši video koji je postao viralan: “Moje ime je Zahara Marley Jolie… Dolazim iz grada anđela, Los Angelesa.”

PROČITAJTE: Angelinin dragulj – Zahara Jolie-Pitt postala članica ekskluzivnog sestrinstva na fakultetu, obožavatelji u čudu zbog njezine transformacije!

Nakon ceremonije, njezina zvijezda mama, Angelina Jolie, prisustvovala je ručku dobrodošlice u lokalnom Whitley Hotelu, zajedno s njezinom braćom Paxom (19) i Maddoxom (22). 59-godišnji Brad Pitt nije bio prisutan.

Izvor iz škole je rekao: “Bila je to velika stvar kada joj je mama prošle godine pomogla useliti se u dom.”

Zahara Marley Jolie

Angelina Jolie (48) također je prisustvovala domaćim sportskim natjecanjima škole. Zaharu, rođenu u Etiopiji, u dobi od 7 mjeseci usvojili su Brad Pitt i Angelina Jolie. Bivši supružnici, koji su objavili razvod 2016. godine, imaju još petoro djece: Maddoxa, Paxa, Shiloh (17) te blizance Knoxa i Vivienne (15).

Od tada su u oštroj, medijski zapaženoj pravnoj bitci – od sukoba oko skrbništva nad djecom do vlasništva nad poznatom francuskom vinarijom, Chateau Miraval.

PROČITAJTE: Brad Pitt zamijenio crveni tepih vinogradom – Angelina Jolie ga ismijava

Brad Pitt je prošle godine u intervjuu za Vanity Fair rekao o Zaharinom pohađanju Spelmana: “Toliko sam ponosan na nju. Ona je tako pametna. Procvjetat će još više na fakultetu. To je uzbudljivo i predivno vrijeme da pronađe svoj put i slijedi svoje interese. Jako sam ponosan.”

Zahara Marley Jolie

Također je rekao: “Kamo to vrijeme ide, zar ne? Djeca odrastaju prebrzo. Suzne su mi oči zbog toga.”

Izvor je rekao: “Zahara je zapravo vrlo draga, unatoč onome što mnogi misle jer dolazi od slavnih roditelja. Činjenica da je pristupila AKA čini je još povezanijom. Sada je dio trajnog sestrinstva.”