HELLO
Stipe Vukšić

Čini se da je optužbi protiv pjevačice Lizzo (35) sve više i više nakon što su prošloga tjedna lavinu pokrenule tri njezine bivše prateće plesačice.

Optužbe protiv Lizzo započele su kada su se javile tri plesačice

Odvjetnici koji zastupaju tužbu protiv Lizzo potvrdili su za portal Page Six u srijedu da su pregledavali i provjeravali nove pritužbe od najmanje šest osoba “sa sličnim pričama” koje su radile s pop zvijezdom.

Odvjetnik Ron Zambrano rekao je da je njegova tvrtka ispitivala plesačice koje su radile s Lizzo u njezinom reality showu na Amazonu, “Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls” (Pazite na velike cure).

optužbe protiv Lizzo

Pjevačicu sve više i više plesačica optužuje za zlostavljanje.FOTO: Profimedia

Zambrano je u izjavi rekao da su tri prve plesačice koje su progovorile “hrabro progovorile i podijelile svoja iskustva, otvarajući vrata drugima da učine isto”.

Optužbe se odnose na “seksualno nabijeno okruženje” i neplaćanje zaposlenika, dodao je odvjetnik. “Neke od tvrdnji koje razmatramo mogle bi ući u tužbu, ali prerano je za reći“, rekao je.

Optužbe protiv Lizzo uključuju sramoćenje zbog težine i seksualno zlostavljanje

Podsjetimo, prošlog su tjedna plesačice Arianna Davis, Crystal Williams i Noelle Rodriguez optužile pjevačicu da ih je navodno sramotila zbog težine, seksualno omalovažavala i silila na sudjelovanje u ponižavajućim seksualnim predstavama.

Tri žene su tvrdile da ih je dobitnica Grammyja prisilila da prisustvuju seks showu u amsterdamskoj četvrti crvenih svjetiljki dok su bile na turneji u Nizozemskoj u veljači 2023.

otpužbe protiv Lizzo

Pjevačica je optužbe, naravno, nazvala pretjeranima.FOTO: Profimedia

Stvari su brzo izmakle kontroli“, tvrdi se u tužbi. “Lizzo je počela pozivati članice plesne postave da naizmjence dodiruju gole izvođače, hvataju dilde izbačene iz vagina izvođačica i jedu banane koje vire iz vagina izvođačica”.

Davis je također u tužbi utvrdila da se jednom „uprljala“ na pozornici tijekom “mučne” ponovne audicije, “bojeći se posljedica” ako pita može li na zahod.

Davis tvrdi da ju je Lizzo otpustilana licu mjesta” nakon što je saznala da je snimila jedan od njihovih sastanaka – iako je to bilo samo kako bi zabilježila upute pjevačice.

S druge strane, Rodriguez je izjavila da se u jednom trenutku “uplašila da ju Lizzo namjerava udariti i da bi to učinila da se druge plesačice nisu umiješale.”

Lizzo se ubrzo javila na Instagramu, i, očekivano, opovrgnula optužbe.