HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad god svratite na Instagram ili TikTok, imate osjećaj da vas proganja nastup Sabrine Carpenter na Coachelli i njezina zarazna pjesma Espresso? Ovim nastupom mlada američka pjevačica nije samo stvorila ultimativni proljetni hit već i istaknula u prvi plan frizuru za koju su se mnogi nadali da se nikad neće vratiti u modu – šiške u stilu kaubojke.

Zahvaljujući Beyonce i seriji Yellowstone country stil ponovno je u fokusu, a mlada Sabrina Carpenter samo je utjelovljene stila koketne kaubojke o kojem se već nekoliko mjeseci ne prestaje pričati.

Šiške u stilu kaubojke donose zaboravljeni vintage look

Šiške su već nekoliko sezona creme de la creme svijeta frizura, a nakon zavjesa, francuskih i Bardot u trend stižu i šiške u stilu kaubojke.

PROČITAJTE: Zahvaljujući Beyonce, koketna kaubojka novi je modni stil za lepršavo proljeće

Riječ je o dugačkim šiškama koje se mogu nositi isfenirane na stranu ili preko cijelog čela, a kojima je glavno obilježje struktura podignuta od glave.

Sabrina Carpenter šiške frizure trendovi frizura za 2024 hello magazine croatia hrvatska šiške u stilu kaubojke

Šiške u stilu kaubojke nekoć su se radile uz pomoć četke i fena ili viklera, a i danas su te tehnike najbolji izbor za postizanje vintage looka u stilu Sabrine Carpenter.

Najvažniji je “bounce”

Ako ste se i vi zaljubile u šiške u stilu kaubojke, savjetujemo da nabavite proizvode koji osiguravaju volumen i elastičnost kosi kako bi frizura izgledala raskošno, pomalo pretjerano i jako ženstveno.

Sabrina Carpenter šiške frizure trendovi frizura za 2024 hello magazine croatia hrvatska šiške u stilu kaubojke

Izbjegavajte previše laka jer bi se vaše šiške mogle slijepiti i izgledati komično.

druge vijesti