HELLO
Stipe Vukšić

Objavljen je datum premijere posljednjih epizoda Yellowstonea.

Još u svibnju je najavljeno da hit serija Yellowstone autora Taylora Sheridana završava s petom sezonom. Paramount je u prošli tjedan otkrio kada će se emitirati posljednje epizode, a također je objavio da su naručene dvije nove spinoff serije. Posljednje epizode Yellowstonea očekuju se u studenom 2024., izvještava Variety.

No drama se nastavlja i izvan ekrana. Čini se da postoji pravni problem između tvorca Yellowstonea Taylora Sheridana i jedne od zvijezda serije, Colea Hausera.

Serija Yellowstone dovela je do tužbe između autora i glumca

Tvrtka za proizvodnju kave Bosque Ranch tvorca serije tuži tvrtku Free Rein Coffee u vlasništvu 48-godišnjeg glumca, javlja HuffPost. U tužbi, podnesenoj u Teksasu gdje su sjedišta obje tvrtke, Bosque Ranch optužuje Free Rein za korištenje loga i “kaubojske” teme koje su gotovo identične onima koje koristi njihov brend kave.

serija yellowstone

Cole Hauser jedna je od glavnih zvijezda Yellowstonea.FOTO: PROFIMEDIA

Bosque Ranch lansirao je svoju kavu u lipnju, koristi logo zaštićenog znaka “B” i “R”, promiče kaubojski način života, a Free Rein, koji je lansiran u listopadu, koristi stilizirano “F” i “R” i također promovira kaubojski način života.

U tužbi se tvrdi da je Coleov Free Rein “zbunjujuće sličan brendu BR koji koristi Bosque Ranch” i “vjerojatno će izazvati zabunu ili pogrešku ili prevariti“.

Bosque Ranch traži suđenje pred porotom i kaže da imaju pravo na cjelokupni Free Reinov “profit, naknadu štete, kamate za prejudiciranje i pokriće pravnih troškova.”

Serija Yellowstone dobit će još dva spin-offa

Nakon što je već imao dvije prequel serije, 1883 i 1923 s Harrisonom Fordom i Helen Mirren, Yellowstone će dobiti još dva spin-offa.

serija yellowstone

U nastavku serije “2024” mogao bi glumiti slavni oskarovac Matthew McConaughey.FOTO: PROFIMEDIA

Novi prequel 1944 prikazat će što se događalo s rančem za vrijeme Drugoga svjetskoga rata, a serija 2024 nastavit će priču u današnje vrijeme. Što se ove druge tiče, slavni glumac Matthew McConaughey navodno je u pregovorima za glavnu ulogu. Yellowstone je godinama najgledanija serija na zemaljskim TV postajama u Sjedinjenim Državama, a gledana je i u ostatku svijeta.

druge vijesti

Krie × Provir

Franka Batelić i Ivan Šarić zvijezde modne kampanje inspirirane ribarima

U duhu održane manifestacije 'Uz more, za more: Zelena misija', kojoj je cilj spašavanje Jadrana od ugroza odbačenih ribarskih mreža i ostalog najlonskog otpada, Krie Design predstavlja novu kolekciju Krie × Provir, koja je nastala u suradnji s projektom Provir, a koja slavi povezanost s morem i ribarsku baštinu. Ova kolekcija stavlja naglasak na održivost i ekološku svijest, kombinirajući tradiciju s modernim dizajnom.

Modne vijesti

16 lipnja 2024