HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad je o Hailey Bieber riječ, očekivanja su velika, a slavna influencerica i osnivačica beauty brenda Rhode dobro zna kada i kako “isporučiti” nove trendove. Poznate it-djevojke ovih su dana pohrlile na popularni glazbeni festival Coachella, a među njima se našla i gospođa Bieber u društvu svog slavnog supruga Justina. Par je na festival stigao s grupom prijatelja, a lijepa Hailey u kofer je spakirala kulersku baggy odjeću s retro prizvukom te predstavila novu boju noktiju, koju će mnoge djevojke sigurno rado iskopirati. Evo kako izgleda savršena ovogodišnja manikura za festival u izvedbi Hailey Bieber.

manikura za festival nokti Hailey Bieber

Manikura za festival Hailey Bieber sušta je suprotnost glazed noktima

Prije nekoliko dana Zola Ganzorigt, omiljena manikerka Hailey Bieber objavila je fotografije noktiju Hailey Bieber koje je osmislila za festival Coachella na svom Instagramu, a obožavateljice trendi manikura još su je jednom zasule komentarima u želji da doznaju koji točno lak ovih dana nosi slavna gospođa Bieber.

PROČITAJTE: Usne boje cappuccina – Omiljena olovka za usne Hailey Bieber može se kupiti i kod nas!

Ova manikura sušta je suprotnost nježnoj glazed manikuri, koju je Hailey proslavila, a riječ je o neonski zelenim noktima koji – svijetle u mraku.

manikura za festival nokti Hailey Bieber

Neonsko zeleni nokti popularne 27-godišnjakinje imaju oblik badema, koji je i najpopularniji oblik ove godine, a njezina manikerka još nije otkrila o kojem je laku, ili kombinaciji lakova riječ.

manikura za festival nokti Hailey Bieber

Manikura za festival Hailey Bieber super izgleda uz eklektične outfite

Za prvi dan festivala, na kojem ima postavljen i pop up dućan za svoj kozmetički brend Rhode, Hailey Bieber odjenula je minicu, zelenu majicu u stilu sportskog dresa, bijele sokne i crne balerinke, a za druženje sa suprugom i ekipom preodjenula se u vrećaste traperice i gornji dio tamnoplave trenirke.

manikura za festival nokti Hailey Bieber

Preko šilterice u stilu devedesetih prebacila je maramu s uzorkom leoparda, a usne premazala svojim slavnim sjajilom s peptidima.

manikura za festival nokti Hailey Bieber

druge vijesti