HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Nakon što je samostalno napravila hit od dva ovoljetna beauty trenda (mliječna manikura i šminkanje u stilu jagode), Hailey Bieber u modu vraća svima omiljen make up hit.

Riječ je šminkanju usana svjetlosmeđom bojom, što odlično pristaje uz preplanulu put, ali i uz jesensku garderobu i blijedi ten koji nas čekaju iza ugla.

U svojoj najnovijoj objavi na TikToku Hailey Bieber nije samo objasnila kako izvodi make up u smeđim nijansama, već i koja joj je najdraža olovka za usne.

Omiljena smeđa olovka za usne Hailey Bieber izaziva pomamu u dućanima

Baš poput svoje najbolje prijateljice Kendall Jenner i Hailey Bieber poznata je po tome što rado koristi šminku iz drogerije premda se u njezinoj kozmetičkoj torbici nalaze i artikli luksuznih kozmetičkih kuća koje si ne može svatko priuštiti.

Olovka za usne Hailey Bieber

Tako je njezina nova objava, u kojoj usne iscrtava olovkom za usne po pristupačnoj cijeni, izazvala pravu pomamu među njezinim obožavateljicama, koje su pohrlile u trgovine kako bi pronašle nijansu u koju se zaljubila i sama Hailey Bieber.

@haileybieber Strawberry Glaze Peptide Lip Treat launches 8/28 at 9am pst. 🍓☺️ @rhode skin ♬ original sound – Annie Korzen

Riječ je o olovci popularnog mladenačkog brenda NYX, koja je dostupna diljem svijeta pa tako i kod nas.

Predivna olovka za usne Hailey Bieber može se kupiti i u Hrvatskoj

Kako bi postigla savršen smeđi make up look i usne boje cappuccina, Hailey Bieber usne premazuje olovkom NYX u nijansi Nude Truffle, koja i bez njezine pohvale, ima odlične recenzije.

Olovka za usne Hailey Bieber

Ova olovka može se kupiti i u Hrvatskoj, a dok joj je originalna cijena 4,99 eura, ako malo bolje pretražite internet ovog ljeta moći ćete je kupiti i po sniženoj cijeni od 3,49 eura!

Želite li i mirisati poput Hailey Bieber, informacije o njezinom omiljenom parfemu, koji je privukao Justina Biebera, potražite ovdje.

druge vijesti