HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nije novost da Beyonce perike nosi u brojnim prigodama, a sada je otkrila i u kakvom je stanju njezina prava kosa. Kad je pjevačica objavila da izbacuje svoju kolekciju za njegu kose pod nazivom Cecred, velik dio fanova bio je oduševljen dok su drugi napomenuli kako je teško primati savjete o njezi kose koja stalno nosi perike pa čak i u objavama na Instagramu, nakon što je linija za kosu ugledala svjetlo dana.

Beyonce perike

Beyonce je napokon odlučila odgovoriti svima koji su znatiželjni po pitanju njezine prave kose te pokazati kako zapravo izgleda kad skine periku.

Beyonce perike često nosi – evo što se nalazi ispod njih

Beyonce, koja ovih dana nosi perike u glamuroznom stilu koji pristaje uz njezin novi country album, objavila je video u kojem pokazuje kako izgleda njezina kosa te naglasila da ju jako živcira “stigma vezana za žene koje nose perike”.

PROČITAJTE: Nakon Beyonce, i Rita Ora ulazi je u svijet ljepote s kozmetičkim proizvodima za njegu kose

“Stigma je da žene koje nose perike nemaju dugu i zdravu kosu, a to je s*anje jer to ne bi nikoga trebalo biti briga!”, izjavila je Beyonce u snimci na kojoj pokazuje svoju dugačku, kovrčavu kosu.

Beyonce perike

Zatim je pokazala kako i kojim proizvodima njeguje i ravna svoju prirodno kovrčavu kosu te naglasila koji su joj omiljeni proizvodi iz vlastite linije.

Nosila Beyonce perike, ili ne – žene oduševljeno kupuju njezine proizvode

Na samom kraju videa u kojem je pokazala kako izgleda njezina rutina kad odluči izaći bez perike, Beyonce se raspričala o tome kako je zadovoljna uspjehom brenda Cecred te kako je zahvalna na podršci koju je dobila sa svih strana kad je odlučila zaploviti vodama kozmetičke industrije.

Pogledajte!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, filma, glazbe, celebrityja i putovanja čitajte na HELLO! Croatia.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024