HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Bruno Vokal stekao je znanje u restoranima s većim brojem zvjezdica i sada u Noel dolazi s idejama koje spajaju prirodu i suvremene tehnike. Njegov se stil temelji na sezonskim sastojcima i estetskim prezentacijama koje podsjećaju na galeriju okusa. Gosti će kušati namirnice iz mikropoljoprivrede koje daju potpuno novu razinu kontrole kvalitete.

Ambicija je jasna i dobiva oblik u svakom detalju, od čaše do posljednjeg zalogaja. Noel i dalje ostaje dom finog iskustva uz selekciju vina koja uključuje etikete iz francuskih regija i hrvatskih vinograda, a karta pića dobiva i craft potpis kroz ekskluzivne koktele. Usluga ostaje profinjena, ali i otvorena prema novoj publici koja želi doživjeti visoku gastronomiju bez osjećaja distancije.

Vokal želi uključiti mlade kuhare i nove generacije koje dolaze kroz edukacije i partnerstva. Gosti mogu očekivati tanjure koji spajaju domaće i strano u balansu tradicije i avangarde. U fokusu je Michelinov standard, ali i osjećaj topline koji ostaje nakon večere.

Noelova adresa, Popa Dukljanina 1, i dalje ostaje odredište za one koji traže nezaboravan izlazak. Atmosfera će dobiti suvremeni, urbano-luksuzni ton koji podržavaju interijer i glazba. Ovo je restoran koji želi pružiti iskustvo za pamćenje i pokazati da Zagreb može biti predvodnik vrhunskog fine dininga.

Bruno je već jednom promijenio lice ove kuhinje, a sada planira otići korak dalje. Kritičari se još sjećaju njegovih jela koja su spajala emociju i preciznost. Novi jelovnik sadrži inovativne kombinacije nadahnute prirodom i kulturnim raznolikošću. Gosti će osjetiti promjenu kroz svaki segment posluživanja i doživjeti povratak starog sjaja uz nove standarde.

Ova godina u Noelu završava grandiozno i najavljuje još ambiciozniji početak. Zagreb ima razlog za slavlje jer se rađa nova gastronomsko-kreativna era i svi će pričati o tome.

Na samom kraju godine, NOEL predstavlja novog


Oznake:

Bruno Vokal chef filozofija chef Hrvatska chef inspiracija chef karijera chef povratak chef povratak Zagreb craft kokteli Zagreb degustacijski doživljaj degustacijski meni dining kultura dining preporuka dining scene Croatia dizajn interijera restoran ekskluzivna gastronomija ekskluzivni restoran Zagreb eksperimenti u kuhinji elegancija u kuhinji elegantna večera fine dining iskustvo fine dining Zagreb foodie destinacija foodie kultura foodie Zagreb gastro ljubitelji gastro preporuke gastro scena Zagreb gastro trendovi gastro užitak gastronomija hrvatska gastronomska revolucija gourmet Croatia gurmani Hrvatska gurmanski vodič Zagreb gurmansko iskustvo haute cuisine Zagreb high end restoran hrana kao umjetnost Hrvatska gastronomija hrvatska vina hrvatski chef hrvatski gurmani hrvatski proizvodi inovativna jela jedinstvena jela kreativna kuhinja lokalne namirnice luksuzna usluga luksuzna večera zagreb luksuzni lifestyle Zagreb Michelin dining experience Michelin vodič Hrvatska Michelin zvjezdica Hrvatska mikro poljoprivreda moderni restoran zagreb najbolja hrana zagreb najbolja večera Zagreb najbolji chef Hrvatska najbolji jelovnik Zagreb najbolji restorani zagreb najkreativniji chef Hrvatska Noel Zagreb nova era gastronomije novi jelovnik Zagreb otkrivanje okusa Popa Dukljanina Zagreb posebne prilike Zagreb premium hrana premium namirnice preporuka za večeru prestižni restoran Zagreb progresivna kuhinja reservation Zagreb restorani s Michelinovom zvjezdicom restoranska inovacija restoranska scena Zagreb restoranska umjetnost rezervacija Noel savršena večera senzorno iskustvo sezonski meni što raditi u zagrebu suvremena kuhinja suvremeni fine dining top fine dining top restorani Hrvatska tradicija i inovacija ultimativno iskustvo upscale restoran Zagreb urbani lifestyle Zagreb večer za pamćenje večera u Zagrebu večeri za dvoje Zagreb večernji izlazak Zagreb vinska karta Zagreb visoka kuhinja vrhunski restorani Zagreb wine pairing Zagreb Zagreb eventi Zagreb restoran preporuka Zagreb travel zagrebačka kuhinja zimski jelovnik Zagreb

druge vijesti