HELLO
HELLO! #HelloItsMe

BRITA je koristeći vrhunska tehnološka dostignuća proizvela BRITA My Pure system filtracije – idealno rješenje za sve one koji su osuđeni na nekvalitetnu vodu iz slavine punu kamenca, klora, teških metala, čudnog mirisa, okusa i boje.

My Pure – Filter za vodu ispod sudopera

BRITA My Pure je inovativni sustav filtracije vode koji se instalira ispod sudopera. Profesionalna glava filtera omogućuje tri postavke filtracije: za srednje tvrdu, tvrdu i vrlo tvrdu vodu uz laku prilagodbu kvalitete vode prema lokalnoj vodoopskrbi. Sustav vam omogućuje da optimizirate svoje iskustvo s vodom ovisno o sastavu vode u vašem području. BRITA My Pure je certificiran od strane renomiranog ispitnog instituta NSF i sadrži pametni indikator statusa spremnika. BRITA My Pure sadrži i traku za testiranje kvalitete vode. Ova traka Vam omogućuje brzo i jednostavno provjeriti kvalitetu vode koju konzumirate, čime možete pratiti učinkovitost sustava i osigurati da vaša voda uvijek bude čista i sigurna za piće.

Praktično i jednostavno montiranje

BRITA My Pure sustav odlikuje vrlo jednostavna montaža. Dizajniran je tako da se može praktično postaviti vodoravno ili okomito ispod sudopera. Montažom na zid osigurava se brza i jednostavna zamjena filtarskog uloška. Životni vijek filtarskog uloška može doseći do dvanaest mjeseci, čime se smanjuje potreba za čestim zamjenama. Uz ovaj način filtracije osigurat ćete godinu dana svježe pročišćene vode izvrsnog okusa za cijelu obitelj.

brita my pure

BRITA My Pure za vodu bez štetnih tvari

Jedna od ključnih prednosti BRITA mypure P1 sustava je poboljšanje okusa vode. BRITA My Pure sustav filtracije učinkovito iz vode uklanja kamenac, teške metale poput olova i bakra koji se često nalaze unutar starih cjevovoda, tvari koje kvare okus i miris vode poput klora, organske nečistoće kao što su mikro plastika, herbicidi, pesticidi, bakterije i ostale nečistoće koje su štetne za zdravlje čovjeka. Rezultat je čista voda koja ima svjež i prirodan okus. Također, ovaj sustav smanjuje količinu kamenca u vodi, čime se produžuje životni vijek kućanskih aparata kao što su kuhalo za vodu ili aparat za kavu.

Uživajte u boljem okusu vode

Ovako filtrirana voda korištena pri kuhanju daje hrani puniji i bogatiji okus. Posebno će to prepoznati ljubitelji čaja jer filtrirana voda pojačava okusne note čajeva. Isto tako u Brita filtriranoj vodi uživaju i ljubitelji kave jer kavu spremljenu ovom vodom krasi bogatiji okus i čvrsta postojana pjena. I kod pripreme variva i juha osjetit ćete intenzivniji okus namirnica koje ste koristili pri kuhanju.

Obilje dobrobiti BRITA My Pure sustava za filtraciju vode

BRITA My Pure donosi niz prednosti za vaše svakodnevno iskustvo s vodom. Jedna od najvećih dobrobiti filtrirane vode je doprinos zdravoj hidraciji tijela svih članova obitelji. Omogućuje Vam da uživate u vodi izvrsnog okusa, i istovremeno značajno smanjujete kupovinu vode u plastičnim bocama što donosi uštedu Vašem kućnom budžetu i pruža dobar osjećaj jer brinete o ekološkoj održivosti planete Zemlje. Ovaj sustav čini vašu svakodnevnu konzumaciju vode boljom, zdravijom i ukusnijom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brita Hrvatska (@brita_hrvatska)

druge vijesti