HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Čekali ste da bestseller Britney Spears “Žena u meni” pročitate u prijevodu? Knjiga Britney Spears na hrvatskom napokon je stigla na police, a u njoj pop zvijezda otkriva sve što smo oduvijek željeli znati o njezinom životu koji je nakon velikog uspjeha krajem devedesetih i početkom dvijetisućitih bio sve samo ne glamurozan.

PROČITAJTE: Prljave tajne i skrivene istine – Britney Spears u novoj knjizi otkriva kako je u odrasloj dobi pretvorena u dijete

Od ljubavnih krahova do živčanog sloma i predavanja svoje slobode ocu u ruke, Britney Speras u svojim memoarima nikoga nije štedila, a sve je situacije koje je proživjela kao izvođačica, žena, supruga, majka i kći prikazala surovima i bez imalo uljepšavanja.

knjiga Britney Spears na hrvatskom

Bombastična knjiga Britney Spears na hrvatskom je stigla

“Žena u meni” nevjerojatno je dirljiva priča o slobodi, slavi, majčinstvu, opstanku, vjeri i nadi, ispripovijedana s mnogo hrabrosti.

U lipnju 2021. godine cijeli je svijet slušao kako Britney Spears govori na sudu. Ne može se poreći učinak njezinog istupa u javnosti – podijelila je sa svima svoju istinu i to je promijenilo tijek njezinog života i živote nebrojenog mnoštva ljudi.

“Žena u meni” prvi put otkriva njezino nevjerojatno putovanje – i snagu koja se krije u srži jedne od najboljih i najslavnijih pjevačica u povijesti pop-glazbe.

Napisana sa zadivljujućom iskrenošću i humorom, knjiga Britney Spears rasvjetljava trajnu snagu glazbe i ljubavi – i pokazuje koliko je važno da žena napokon ispripovijeda svoju priču, pod svojim uvjetima.

knjiga Britney Spears na hrvatskom

Gdje se može kupiti knjiga Britney Speras na hrvatskom?

Koncept izdavaštvo donosi knjigu “Žena u meni” u hrvatskom prijevodu u mekanom uvezu na 272 stranice.

Memoari Britney Spears o kojima već mjesecima bruji cijeli svijet mogu se kupiti ovdje.

druge vijesti