HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kao tinejdžerica Taylor Swift jednom je stvarno vrisnula „But daddy, I love him!“ (“Ali tata, volim ga!”) svom ocu, Scottu, godinama prije nego što je napisala istoimenu hit pjesmu s albuma “The Tortured Poets Department”.

U odnedavno ponovno viralnome intervjuu za PopSugar iz 2008., najveća pop zvijezda današnjice iskreno se prisjetila svađe sa svojim tatom kada se on nije slagao s njezinim ljubavnim izborom.

But daddy I love him fanovima je omiljena pjesma s albuma

Ovu sam pjesmu napisala odmah nakon svog jedinog epskog tinejdžerskog izljeva bijesa koji sam imala u cijelom životu”, rekla je dok je dijelila inspiraciju iza “Love Story” sa svog drugog albuma, “Fearless”.

I sjećam se da sam vrisnula nešto poput ‘Ali tata, volim ga!’ i istrčala, uletjela u svoju sobu i zalupila vratima, a onda sam sjela na pod i napisala ovu pjesmu”, dodala je.

Gotovo 16 godina kasnije, slavna pjevačica koja danas ima 34 godine, objavila je album “TTPD” s pjesmom ovoga naslova.

U pjesmi pjeva: “Sada trčim s otkopčanom haljinom / vrištim ‘Ali tata, volim ga!’ / Rađam njegovo dijete / Ne, nisam, ali trebali biste vidjeti svoja lica.” (“Now I’m running with my dress unbuttoned / Screaming ‘But Daddy I love him!’ / I’m having his baby / No, I’m not, but you should see your faces.”)

U stihovima Taylor opisuje zabranjenu ljubav s muškarcem s kojim ima toliko “kemije” iako su ga odbacili njezini roditelji i “ljudi u gradu“.

Nakon što je pjesma objavljena, mnogi fanovi vjerovali su da je Taylor aludirala na svoju kratkotrajnu vezu s Mattyjem Healyjem jer je također pjevala o tome da je “divlje dijete” svom “divljem dječaku“.

Fanovi su uvjereni da je Taylor posvetila pjesmu But daddy I love him bivšem dečku

Frontmen benda 1975. — koji je hodao s pop zvijezdom oko mjesec dana prošle godine — uhvaćen je u nekoliko kontroverznih trenutaka, od poljupca sa zaštitarom do pojavljivanja u uvredljivoj epizodi podcasta.

Međutim, Swifties su uvjereni da se Taylor također referira na svoju burnu romansu s Travisom Kelceom kada kasnije pjeva o svojim voljenima koji odobravaju njezinog novog dečka pred kraj pjesme.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Čini se da je potvrdila nagađanja obožavatelja tijekom svoje turneje Eras Tour prošlog mjeseca u Parizu kada je prešla iz pjesme “But Daddy I Love Him” ​​u “So High School”, za koju se također pretpostavlja da govori o NFL zvijezdi.

U pjesmi glazbena ikona pjeva o uzbudljivoj tinejdžerskoj romansi, aludirajući na američki nogomet i posjećivanje utakmica Kansas City Chiefsa.

Par je javno obznanio svoju romansu u rujnu 2023. nakon nekoliko mjeseci držanja veze u tajnosti.

druge vijesti