HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon što je prošli tjedan izašao album koji su svi očekivali – Tortured Poets Department najveće svjetske zvijezde Taylor Swift, vatreni fanovi pjevačice ne prestaju analizirati pjesme s njega. Izgledalo je kao da cijeli internet analizira Taylorine stihove i nudi svoje interpretacije, a sada je za jednu od pjesama sama pjevačica dala objašnjenje!

Svi su pokušavali analizirati tekstove novih pjesama Taylor Swift, ali ona sama daje uvid u odabrane pjesme!

Ova pjesma Taylor Swift je prva o kojoj je pjevačica javno progovorila

“My Boy Only Breaks His Favorite Toys” (“Moj dječak lomi samo svoje omiljene igračke“) prva je pjesma s albuma The Tortured Poets Department o kojoj je Taylor javno progovorila.

U refrenu, Taylor pjeva: “Moj dječak lomi samo svoje omiljene igračke, igračke, oh / ja sam kraljica dvoraca od pijeska koje on uništava, oh, oh / ‘Jer previše pristaje, komadići slagalice u gluho doba noći / ja trebala znati da je to pitanje vremena.”

Taylor je značenje pjesme objasnila u intervjuu za Amazon.

Pjesma Taylor Swift govori o – nesretnoj ljubavi

To je metafora iz perspektive dječje igračke; biti nečija omiljena igračka dok te ne slome i onda se više ne žele igrati s tobom. Tako je puno nas u vezama u kojima nas neka osoba isprva toliko cijeni, a onda nas odjednom slomi ili obezvrijedi. Ali još uvijek govorimo: ‘Ne ne, ne. Trebali ste ga vidjeti kad me je prvi put vidio. Vratit će se na to. Vratit će se na to’, rekla je.

pjesma taylor swift

The Tortured Poets Department izazvao je velik interes.FOTO: Profimedia

Tortured Poets Department srušio je po izlasku brojne rekorde, uključujući onaj za najviše streamova za album na Spotifyu unutar jednoga dana.

druge vijesti