HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Taylor Swift je otkrila popis pjesama za svoj nadolazeći album The Tortured Poets Department, a fanovi su se posvetili analiziranju pjesme “But Daddy I Love Him” (Ali tatice, volim ga).

Swifties uvijek traže skrivena značenja iza svega u Taylorinoj karijeri i iako nismo još saznali tekstove pjesama, obožavatelji pokušavaju otkriti njihovo značenje samo iz naslova.

Čini se da su obožavatelji pronašli vezu između Male sirene i nove pjesme, a tvrde da je ona referencija na Harryja Stylesa.

Nova pjesma Taylor Swift naslovom se vjerojatno referira na animirani film iz godine njezinog rođenja

Ali tatice, volim ga” rečenica je iz Disneyevog animiranog filma Mala sirena, koji je objavljen 1989. – iste godine kada se Taylor rodila.


U sceni je Arielin otac kralj Triton otkrio njezinu romansu s princem Ericom i zabranjuje joj da ponovno izađe na površinu. Ona izgovara spomenutu rečenicu kako bi izrazila svoju ljubav prema Ericu, na što Triton uzvikuje: “Ne!”

Ariel je sirena koja žudi da sazna više o svijetu i živi među ljudima. Odriče se svog glasa za priliku da nađe tu sreću. Taylorini obožavatelji povezuju ovu priču s njezinom vezom s bivšim dečkom Joeom Alwynom jer mnogi obožavatelji vjeruju da je on želio da njihova veza bude toliko privatna kao što je bila. Obožavatelji vjeruju da se Taylor tijekom veze zapravo odrekla glasa kako bi pokušala pronaći sreću.

Nova pjesma Taylor Swift možda je povezana s jednim njezinim bivšim, a možda i s drugim

Isto tako, Taylor se jedne godine za Noć vještica maskirala upravo u – Ariel.

taylor swift

No, je li pjesma zapravo povezana s drugim bivšim? Taylor je jedno vrijeme hodala s pjevačem Harryjem Stylesom, koji je u jednoj prilici 2020. nosio majicu s natpisom – “But Daddy I Love Him”.

Pročitajte: Harry Styles obrijao kosu na nulu! Razlog? Taylor Swift!