HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Čini se da bi nakon brojnih ljubavnih brodoloma britanski glazbenik Matty Healy napokon mogao biti “onaj pravi” za Taylor Swift.

Najvećem fanu isplatio se odlazak na posljednji koncert Taylor Swift

Nakon što je zabilježeno kako je mladi glazbenik bio prisutan na čak pet uzastopnih koncerata Taylor Swift, novi dečko slavne glazbenice krenuo je nizati nastup za nastupom, poput najvećeg fana.

Na posljednjem koncertu, održanom u Foxboroughu, Taylor Swift pred tisućama obožavatelja otvorila je srce i dušu i otkrila kako nikad nije bila sretna kao sada, a “u šiframa” je dala naslutiti da je upravo Matty Healy razlog.

Taylor Swift fanovima otvorila srce

“Moram vam reći da mi se nekako čini da, ne znam, jednostavno nikad u životu nisam bila ovako sretna u svim aspektima svog života,” rekla je Swift posjetiteljima koncerta na stadionu Gillette i dodala: “I samo vam želim zahvaliti što ste dio toga”.

Nastavila je: “Nije riječ samo o turneji. Samo nekako osjećam da moj život konačno ima smisla, pa sam poželjela otpjevati ovu pjesmu, koja mi donosi mnogo sretnih uspomena.”

Nakon toga odsvirala je pjesmu: “Question…?” koja je izašla 2022. godine.

Sve što znamo o Taylor Swift i Mattyju Healyju

Pjevačica i frontman grupe 1975 nisu se tek upoznali, zanimljiva je činjenica da su već bili u kratkoj i strastvenoj vezi prije 10 godina.

34-godišnji rocker Matt Healy dobro je poznat u Velikoj Britaniji, a govorkanja da je baš on novi dečko Taylor Swift počela su nakon što joj je pomogao da se popne na binu na jednom njegovom koncertu na kojem je američka pjevačica prvi put uživo izvela svoju pjesmu “Anti-hero”.

druge vijesti