HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Svjetski poznata pop ikona Taylor Swift viđena je sredinom mjeseca sa svojim dečkom Tavisom Kelceom na luksuznom spoju u Italiji. Par je svoju vezu iznio u javnost prošlog studenog od kada često objavljuju slike sa svojih luksuznih romantičnih putovanja.

Pjevačica i zvijezda Kansas City Chiefsa, Travis Kelce, u srijedu su otišli na romantičnu večeru, jedući domaću tjesteninu s hobotnicom i narezanim cherry rajčicama u jednom od najpoznatijih restorana na jezeru Como u Italiji.

Najskuplji spoj Taylor i Travisa održan je u intimnome luksuzu

Restoran Locanda La Tirlindana donosi najbolju talijansku kuhinju, a pristupa mu se s jezera putem broda. Ovaj romantični restoran nudi intimne stolove na zatvorenom i otvorenom a atmosferu dodatno uljepšavaju svijeće i lampice koje okružuju restoran.

Najskuplji spoj iznenadio je cijeli svijet

Nakon večere, trostruki prvak Super Bowla i dobitnica Grammyja viđeni su kako razmjenjuju nježnosti tijekom romantične vožnje brodićem do svoje luksuzne vile koja se iznajmljuje za čak 21 000 dolara po noćenju. Dok su čekali svoj brodić, Kelce i Swift pozirali su zagrljeni, sportaš je pokazivao ‘‘peace sign” dok je držao svoju djevojku u naručju. Tijekom vremena provedenog na plovilu, par je podijelio poljubac ploveći prema smještaju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Tortured Poets Department (@taylorspoet)

druge vijesti