HELLO
Domagoj Kukec

Stvari trenutno nisu baš dobre za ljude koji vole i Taylor Swift i NFL. Čini se da ova dva američka kulturna diva neće dijeliti pozornicu 2024. godine, budući da je Taylor Swift navodno odbila nastupiti na poluvremenu Super Bowla.

Nema slatkih obećanja za one koji su se nadali dobrim vijestima da će Taylor Swift napokon pristati održati nastup na Super Bowlu iduće godine između prvaka AFC-a i kraljeva NFC-a. Međutim, ovo nije prvi put da je slavna pjevačica odbila ovaj događaj. TMZ Sports je izvijestio 2022. godine da je Taylor Swift odbila nastup na Super Bowlu LVII.

Taylor Swift Super bowl nije prvi put odbila, fanovi će se načekati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Jedan od vjerojatnih razloga za njezin navodni stav o nastupu na Super Bowlu LVIII na Allegiant stadionu u Paradiseu u Nevadi, je činjenica da će u vrijeme velike utakmice biti tisućama milja udaljena od Sjedinjenih Američkih Država. Taylor Swift će u veljači biti u Tokiju u Japanu – kao dio svoje turneje “The Eras Tour”, koja će završiti u studenom 2024. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Dakle, fanovi će vjerojatno morati pričekati barem godinu dana. Za sada je Taylor Swift usmjerena na turneju koja će je uskoro odvesti u Mexico City, gdje će 24. kolovoza nastupiti u Foro Solu.

druge vijesti