HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Već tjednima iznova gledate prve četiri epizode treće sezone Bridgertona i čekate kad ćemo napokon vidjeti što će se dogoditi kad Penelope i Colin uđu u kuću? Čekanju je kraj jer je Netflix 13. 6. izbacio drugu polovicu treće sezone Bridgertona koja je podigla veliku prašinu. Kao što su glavni glumci najavljeni, drugi dio treće sezone Bridgertona donosi “ozbiljne ljubavne” scene, a fanove je najviše zainteresirala scena pred zrcalima koja je najavljena u traileru te u knjigama.

drugi dio treće sezone Bridgertona

Baš na vrijeme za vikend – drugi dio treće sezone Bridgertona donosi puno uzbuđenja

Premda nije točno onakva kao u knjizi, scena sa zrcalima, u kojoj se Colin i Penelope napokon prepuštaju strastima (ako se ne računa scena u kočiji), spoj je dvaju prizora iz knjige, no gledatelje koji su već pogledali najnovije scene to ne smeta jer je ta epizoda itekako dojmljiva.

PROČITAJTE: Autorica Bridgertona, Julia Quinn za HELLO otkriva brojne zanimljivosti o svojim knjigama i likovima te borbi koju nastavlja u Americi

Nećemo vam pretjerano kvariti gledanje, samo ćemo podsjetiti da su se Nicola Coughlan i Luke Newton pohvalili kako su snimajući tu scenu uspjeli slomiti namještaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Trač kolumna, obnovljena prijateljstva i roditeljstvo

Drugi dio treće sezone donosi novosti vezane za karijeru Lady Whistledown, koja je zapravo Penelope. Doznajemo kako Colin reagira kad doznaje da je zapravo upravo Penelope godinama pisala omiljenu trač kolumnu te hoće li ju Penelope zbog romanse s njim morati žrtvovati.

Uzbuđenja donose i priče vezane za druge likove, gledatelji se pitaju zašto Benedictova ljubav života još nije predstavljena, a u prvi plan stiže i jedna bebica.

Uživajte u vikendu punom romantike!

drugi dio treće sezone Bridgertona

 

 

 

druge vijesti