HELLO
Domagoj Kukec

Glumica, kolumnistica aktivistica i urednica Jelena Veljača podijelila je nedavno lijepe vijesti s fanovima na Instagramu – njezina kćer Lena proslavila je rođendan.

U emotivnoj objavi na Instagramu, Jelena se prisjetila trenutka kada je postala majka i rođenja svoje najdraže curice. Lena je bila “slatka kao kolačić” od samog početka, a Jelena je sada podijelila slijed zajedničkih trenutaka kroz njezin život. Iako su ove godine proslavile rođendan u izolaciji zbog bolesti, Jelena naglašava posebnu magiju u tome.

‘Moj zauvijek datum. Onaj kad sam postala mamica i kad se rodila moja najdivnija, najčudesnija, najdraža curica. Kad je bila beba, prvi se mjesec svog života udebljala više od kile, i ja sam joj stalno tepala da je kolačić. Govorili su mi da pazim da će to tako ostati zauvijek – ali ja nisam mogla prestati jer je bila slatka kao kolačić. I tako je ostala do danas – ne samo Lena Miša Kristijana već i cookie i patuljčica’, napisala je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

‘Ovaj smo rođendan bolesne, pa smo same doma već danima, ali ima neke magije i u tome, samo ona i ja. Kao onda u rodilištu kad su me molili da pustim bebu i naspavam se, a ja nisam dala jer je bila zima i dolazio je Božić, a ja sam na poklon dobila najsavršenije čudo od svih – kćer i htjela sam samo piljiti u nju i paziti na nju’, napisala je Jelena ispod niza zajedničkih fotografija s Lenom.

PROČITAJTE: U vintage stilu – Izašle odlične nove fotografije za rođendan Lane Del Rey

Objava je brzo naišla na srdačne čestitke pratitelja, koji su iskazali ljubav i podršku ovom posebnom dvojcu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Lenin rođendan podsjetio nas je na ljepotu majčinstva i neizmjerne radosti koja proizlazi iz zajedničkih trenutaka.

druge vijesti