HELLO
Domagoj Kukec

Živjela, Taylor!

34. rođendan Taylor Swift slavila je u klubu The Box u New Yorku s nekoliko svojih najbližih prijatelja s A-liste.

Pjevačica je podijelila na društvenim mrežama fotke proslave, koja se održavala bez njezinog dečka Travisa Kelcea koji je bio zarobljen u Kansas Cityju zbog obaveznih nogometnih treninga.

“Ne mogu vjerovati da se ova godina… zapravo… dogodila? Hvala svima na predivnim rođendanskim željama jučer,” napisala je uz fotografije, na kojima se nalaze Blake Lively, Zoë Kravitz, Sabrina Carpenter i mnogi drugi.

Na prvoj fotki, Taylor se smije od uha do uha dok joj nekoliko prijatelja – uključujući Blake Lively, Zoë Kravitz, Antonija Porowskog iz “Queer Eye”, njezinu najbolju prijateljicu iz srednje škole Abigail Anderson, te sestre Haim, Este i Alana – predstavljaju rođendansku tortu.

34. rođendan Taylor Swift

Na drugoj fotografiji pjevačica hit pjesme “Blank Space” pozirala je s Gigi Hadid i Blake Lively dok je zavodljivo gledala u kameru.

34. rođendan Taylor Swift

U međuvremenu, zagrlila je i Sabrinu Carpenter.

34. rođendan Taylor Swift

34. rođendan Taylor Swift uz Blake Lively i Jacka Antonoffa, ali bez dečka i bez Lane Del Rey

Također je istaknula dobrog prijatelja Jacka Antonoffa, koji je prijatelj i Taylorine prijateljice Lane Del Rey (koja nije prisustvovala rođendanu), u jednoj od svojih snimki dok su pozirali držeći espresso martinije. Čaša Taylor Swift bila je potpuno prazna, a ona je plazila jezik.

34. rođendan Taylor Swift

Na posljednjoj fotografiji, Taylor Swift je pljeskala i smiješila se Kravitz, koja je iznijela rođendansku tortu dok su ostali gosti navijali.

34. rođendan Taylor Swift

Jack Antonoff je podijelio fotografiju koja prikazuje Taylor Swift kako drži njegovu bradu dok su pozirali za kameru s još espresso martinija u rukama.

“Love u birthday dead tooth”, napisao je u opisu prve Instagram priče, prije nego što je opisao druge fotke s večeri s “vrlo slatko” i “volim te!!!”.

Osim svih spomenutih, na velikoj proslavi bili su prisutni i Miles Teller, Keleigh Sperry te Gracie Abrams.

Taylor Swift, Blake Lively, Teller i njegova supruga započeli su večer u Outer Havenu na Lower East Sideu prije nego što su otišli u poznati noćni klub The Box.

Za izlazak, pjevačica je pokazala svoje nevjerojatne noge noseći visoke potpetice i haljinu Clio Peppiatt ($2,335) inspiriranu večernjim nebom.

PROČITAJTE: Sve što znamo o maloj crnoj haljini u kojoj je Taylor Swift proslavila 34. rođendan

Iako Taylor nije mogla proslaviti rođendan sa svojim novim dečkom, uspjeli su provesti kvalitetno vrijeme zajedno u baru s božićnom tematikom.

Ljubavni par je čak i fotografiran kako se ljubakaju.

Pjevačica je nedavno potvrdila da su ona i Travis Kelce (34) započeli izlaziti tijekom ljeta i da su svoju vezu učinili javnom nakon što su se upoznali.

Od tada je bila na nekoliko njegovih nogometnih utakmica, a on ju je bodrio na jednom od njezinih koncerata.

druge vijesti