HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Najpoznatija reality zvijezda na svijetu i poduzetnica koja stoji iza brojnih brendova, uključujući najpoznatiji, SKIMS, Kim Kardashian proslavila je 43. rođendan. Odjevena u seksi haljinu žarko crvene boje, Kim Kardashian stigla je na vlastitu zabavu u elitni restoran Funke na Beverly Hillsu, gdje su cijelu noć pristizali njezini brojni celebrity prijatelji i članovi obitelji. Gotovo svi članovi obitelji, zapravo.

Kim Kardashian rođendan

Kim Kardashian rođendan proslavila u glamuroznom izdanju

Za proslavu 43. rođendana, glamurozna slavljenica Kim Kardashian odjenula je dugačku crvenu haljinu s brojnim resicama i dubokim dekolteom, koju je upotpunila sandalama s tankim remenčićima i vrtoglavo visokom potpeticom te oversized sunčanim naočalama.

Vaga u horoskopu, Kim Kardashian rođena je 21. listopada 1980. godine.

Kim Kardashian rođendan

Njezina mlađa sestra Khloe Kardashian stigla je u bijeloj mini haljini i bijelim salonkama, sa sunčanim naočalama u stilu sedamdesetih i bijelom torbicom u ruci.

Kim Kardashian rođendan

Polusestra supermodel, Kendall Jenner na zabavi se pojavila u maksi haljini s leopardskim uzorkom, dok je najmlađa sestra iz klada Kardashian/Jenner, Kylie, blistala u crnoj kožnatoj mini haljini.

Kim Kardashian rođendan Kim Kardashian rođendan

Njihova majka i menadžerica svih djevojaka, Kris Jenner odjenula je crnu mini haljinu, crni blejzer i čizme preko koljena.

Kim Kardashian rođendan

Među slavnim gostima našle su se Hailey Bieber, Ivanka Trump i Lauren Sanchez no od Kourtney Kardashian, s kojom je slavljenica u velikoj svađi, nije bilo ni traga ni glasa.

Kim Kardashian rođendan proslavila bez sestre: trudnoća ili svađa?

Čini se da svađa sestara Kardashian nije bila samo inscenirana za potrebe njihovog novog reality showa već je riječ o pravoj svađi. Ovo je, naime, prva rođendanska zabava na kojoj se Kourtney nije pojavila.

Sestre koje su bile izuzetno bliske od malih nogu, posvađale su se pred cijelim svijetom tijekom premijere četvrte sezone njihovog novog reality showa. Kim Kardashian je otkrila da je dio grupnog chata pod nazivom “Not Kourtney”, u kojem je navela da se bliski prijatelji Kourtney žale kako se promijenila nakon udaje za Travisa Barkera, nakon čega je Kourtney Kim nazvala egoističnim narcisom i izjavila da ju mrzi.

Kim Kardashian rođendan

Kim je optužila Kourtney da joj je ukrala i iskopirala ideju za talijansko vjenčanje, a sestre i dan danas nisu izgladile tu svađu koja je ovaj put prerasla tipično sestrinsko prepucavanje.

Drugi izvori kažu da je Kourtney, koja je u visokoj trudnoći, primorana ležati u krevetu te da zbog zdravstvenih razloga nije uspjela doći na tulum.

Je li Kourtney Kim Kardashian rođendan čestitala barem putem poruke, javnosti nije poznato.

Kim Kardashian rođendan