HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kylie Jenner priredila je raskošnu rođendansku zabavu za svoje bebe, vodenjake.

Reality zvijezda organizirala je ekstravagantnu zabavu na temu karnevala tijekom vikenda za 6-godišnju kćer Stormi i 2-godišnjeg sina Airea, koji imaju rođendane dna za danom.

Gosti su dolazili na svečanost kroz masivni balon u obliku Stormine glave koji je inspiriran naslovnicom albuma “Astroworld” njezinog oca, Travisa Scotta.

Ovako je izgledala raskošna dječja zabava Kylie Jenner

Djeca koja su pozvana na rođendan su se tada našla u šatoru u kojemu su se mogli voziti kao u zabavnom parku, punom kućica i raznih karnevalskih dodataka. Sve je to vidljivo na fotografijama objavljenima na Instagramu.

dječja zabava kylie jenner

Stormino ime bilo je ispisano jarkim bojama na plesnom podiju dok je osoba koja je nosila ogromnu glavu slavljenice u stilu crtića plesala ispred DJ-a.

PROČITAJTE: Tko tu koga kopira? Nova modna kolekcija Kylie Jenner već je skandalozna

Kylie Jenner (26) također je zaposlila ljude odjevene u divovske Squishmallowe da se pridruže zabavi.

dječja zabava kylie jenner

Mama dvoje djece čak je bila kreativna s dekorom, koji je sadržavao munje i figurice oblaka raspoređene po cijelom prostoru kao znak horoskopskog znaka njezine djece.

Raskošna dječja zabava Kylie Jenner bila je priređena za obitelj i sve prijatelje njezine djece

Prostorija je bila ukrašena LED svjetlima i zvijezdama na zidovima i stropu.

Što se hrane tiče, tu je bila šećerna vuna u obliku munja i oblaka, stanica za izradu slastica i još nekoliko stolova punih raznih slatkiša.

dječja zabava kylie jenner

Na zabavi su uživala djeca Khloé Kardashian i Tristiana Thompsona, True (5) i Tatum (1), 8-godišnji sin Kim i Kanyea Westa, Saint te sedmogodišnja kći Roba Kardashiana i Blac Chyne, Dream.

Na odlasku sa zabave, činilo se da su Aireovi gosti dobili plavu kutiju s poslasticama, dok su Stormini prijatelji kući ponijeli poklone s brojem “6”.

dječja zabava kylie jenner

Nije jasno je li Kylien bivši dečko Travis Scott prisustvovao rođendanskoj proslavi svoje djece ili se pojavio njezin novi dečko, Timothée Chalamett.