HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kakve veze imaju karakteristike znakova zodijaka s organizacijom i planiranjem? Vjerujemo da ste više puta čuli Djevice kako se hvale svojim nevjerojatnim vještinama organizacije, kao i da ste uz svog dragog Vodenjaka primijetili da više voli pratiti svoja raspoloženja nego unaprijed isplanirane tablice. Najorganiziraniji horoskopski znakovi upravo su oni koji život shvaćaju poprilično ozbiljno no moglo bi vas iznenaditi da se na četvrtom mjestu nalazi i osjećajni Rak, koji organizaciju voli zbog sasvim drugačijeg razloga od, primjerice, Jarca.

Na ovom se popisu nalaze najorganiziraniji horoskopski znakovi te oni kojima organizacija nije jača strana – na kojem se kraju ove liste nalazite vi?

Najorganiziraniji horoskopski znakovi redom su:

Djevica

Želja za perfekcionizmom Djevica orijentirana je na detalje pa se nalaze na broju jedan, a svoju želju za organizacijom vole prenositi i na živote drugih, bilo da se radi o uključivanju vašeg telefona na punjenje dok ste u tuširajte se ili ponovnom kupovanju najdraže čokolade prije “onih dana” najbolje frendice – da ne ponestane.

najorganiziraniji horoskopski znakovi

Jarac

Organizirani, disciplinirani i usmjereni na postizanje svojih ciljeva, ovaj znak funkcionira u binarnosti crnog i bijelog. Sve mora biti kao po špagi, inače se osjećaju kao da im izmiče tlo pod nogama.

Bik

U potrazi za finijim životnim užicima Bikovi svoju okolinu smatraju odrazom samih sebe i zato su vrlo organizirani. Jeze se od same pomisli na nagomilane u sudoperu ili prljavo donje rublje na podu. Kod njih svaka stvar ima svoje mjesto, a najviše vole kad je sve u njihovom životu blistavo, čisto i uredno.

Rak

Ovaj osjećajni znak ima snažan majčinski i zaštitnički instinkt (da, čak i muški Rakovi) prema svojim voljenima pa žele im osigurati ugodan, čist i uredan dom iz kojeg nikad neće htjeti otići.

Riba

Moglo bi se činiti da se ovaj sanjivi znak izgubio u vlastitom svijetu mašte, ali njima je izuzetno bitan unutarnji mir koji povezuju s urednom okolinom u svakom aspektu. Ne idu spavati dok nije baš sve kako (misle) da bi trebalo biti.

najorganiziraniji horoskopski znakovi

Blizanci

Blizanci spadaju u sredinu spektra – nisu opsesivno uredni da bi dijelili prvo mjesto s Djevicama, ali ni dovoljno neuredni da bi bili upisani u knjigu loših ponašanja slavne Marie Kondo. Oni su organizirani onako kako žele biti.

Vaga

Premda Vage kao znak simboliziraju ravnotežu, iznenađujuće je da Vage ne traže uvijek isti osjećaj harmonije u svojoj okolini. Iako mogu dobro počistiti, zaista im je teško ostati usredotočenima na takvu dosadnu aktivnost.

Ovan

S vatrenim srcem i glavom punom snova, ovaj znak namjerno ne dopušta da se oko njega nakuplja nered. Ali njihova sklonost odgađanju stvari za kasnije može se iskazati u obliku prljavih čarapa koje trenutno ne žele vidjeti negdje ispod kreveta.

Škorpion

U glavama Škorpiona uredno čuče sve tajne bliskih osoba, kao i planovi za osvetu prema onima koji su vas razočarali no vaš stol u uredu i kuća su čisti no ne toliko precizno “dotjerani” kao vaše strastvene misli.

Lav

Kao netko vođen misijom ostavljanja dobrog prvog dojma, kao što su Lavovi, očekivalo bi se da će biti super organizirani. Međutim, njihova nespremnost da se riješe starih trofeja iz škole i krpica u kojima su izlazili prije 15 godina pridonose neredu – kako u kući tako i u njihovom umu.

Vodenjak

Iako ovaj filozofski znak ima velike planove za promjenu svijeta, njihova neposredna okolina često može biti zanemarena – što dodatno otežava činjenica da želja za impresioniranjem drugih ionako nije visoko na njihovoj listi prioriteta.

Strijelac

Strijelac i organizacija. Ta dva pojma teško je i napisati u jednoj rečenici. Ovaj izuzetno vedar i pustolovan znak smatra da je svijet njihova kamenica pa ni pod koju cijenu ne žele da ih sputaju dosadne i uobičajene aktivnosti. U potrazi za sljedećim velikim odmorom i sljedećom velikom avanturom, njihova neposredna okolina često može pasti u zanemarivanje.

najorganiziraniji horoskopski znakovi

druge vijesti