HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jeste li se ikad pitali koji su horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji Velike Britanije? Donosimo odgovore!

Horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji uistinu otkrivaju mnogo

Zanimljivo je da se horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji stalno poklapaju te da su ključna lica s britanskog dvora rođena u istim znakovima ili s istim podznacima. Primjerice, sigurno niste znali da je princ William u horoskopu rak poput svoje pokojne mame Diane te da je princ Charles zapravo strastveni škorpion koji se sa svojom Camillom podudara u podznaku!

Zavirite s nama u astrološku priču i doznajte što govore horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji

Kralj Charles III. – ŠKORPION

Rođen 14. 11. 1948. godine, kralj Charles III. po horoskopu je škorpion, a možda upravo to objašnjava zašto je odlučio staviti sve na kocku kako bi bio sa ženom koja je njegova prava ljubav. Škorpioni su strastveni i lojalni te imaju izraženu intuiciju, a sve su to karakteristike koje Charles posjeduje. U podznaku je lav, ponosan, pomalo gizdav, hrabar i ekstravagantan, što kralj Charles III. itekako pokazuje kad su njegovi hobiji i izbor parfema u pitanju.

Horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji

Kraljica Camilla – RAK

Kraljica Camilla rođena je 17. 7. 1947. godine i po horoskopu je rak. Osjećajna i svojeglava, Camilla prati ono što joj srce kaže, a astrolozi smatraju da se odlično slaže s Charlesom jer su oboje vodeni znakovi. Još je zanimljivije što je i Camilla u podznaku lav, što se primjećuje u njezinom samopouzdanju i načinu na koji je uzdignute glave i nasmijana lica prolazila godine u kojima je bila omražena u javnosti. Kralj Charles III. i kraljica Camilla razumiju se kad su u pitanju brojni segmenti pa tako i uživanje u životu i putovanja.

Horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji

Princ William – RAK

Britanski princ William, koji će jednom naslijediti krunu od svog oca, kralja Charlesa III. Rođen je 21. 6. 1982. godine te je po horoskopu rak, baš poput svoje majke Diane. Astrolozi kažu kako je i njegov mjesec u znaku raka razlog zbog kojeg je princ William izuzetno osjećajan, no ipak ne sluša samo svoju emocionalnu stranu, već ima sposobnost prevladavanja osjećaja i sagledavanja situacija s intelektualne strane. U podznaku je strijelac, zato je pristupačan i voli čavrljati sa svima. Stručnjaci za horoskop smatraju da će biti pravedan i dostojanstven vladar te da će ga narod cijeniti i voljeti i kad preuzme krunu.

Horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji

Princeza Catherine – JARAC

Praktična, ambiciozna i izuzetno marljiva, princeza Catherine rođena je  9. 1. 1982. godine te je po horoskopu jarac. Njezin horoskopski znak otkriva da će prijeći sve prepreke kako bi došla do cilja i da je sposobna sagledati “veću sliku” i pametno birati bitke. Voli pobjeđivati i pokazati da joj ništa nije teško, a sve što radi, radi s puno stila. Sjetite se samo fotografija na kojima u štiklama ležerno igra sportove na humanitarnim priredbama. Premda na trenutke ostavlja dojam superžene, princeza Catherine iznimno je osjećajna i lojalna i posvećena obitelji i prijateljima. Baš poput Charlesa i Camille, i princeza Catherine u podznaku je ponosni lav!

Horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji

Princ Harry – DJEVICA

Nekoć omiljeni bad boy britanske kraljevske obitelji, a današnji posrnuli princ Harry, rođen je 15. 9. 1984. godine i u horoskopu je, vjerovali ili ne – djevica! Djevice su inače izuzetno organizirane, praktične i tvrdoglave, i nisu sklone ekscentričnim odstupanjima, a zanimljivo je da se u astrološkoj karti princa Harryja nalazi još jedan “praktičan znak” jer je u podznaku – jarac. Kao djevica, princ Harry čvrsto drži do svojih stavova, a astrolozi naglašavaju da mu je mjesec u znaku bika, zbog čega zna biti temperamentan.

Horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji

Meghan Markle – LAV

Supruga princa Harryja, zbog koje se odlučio preseliti u Ameriku i napustiti britansku kraljevsku obitelj, po horoskopu je lav! Meghan Markle rođena je  4. 8. 1981. godine. Lavove privlače svjetla reflektora i vole biti u centru pažnje, a s druge strane su jako darežljivi i druželjubivi. Ipak, njezin podznak je, nećete vjerovati – rak, zbog čega je sramežljivija i osjetljivija od tipičnih pripadnika znaka lava, govore astrolozi i dodaju da je prirodno karizmatična i da ima sposobnosti privući pažnju i naklonost drugih.

Horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji

Kraljica Elizabeta II. – BIK

Pokojna kraljica Elizabeta II. rođena je 21. 4. 1926. godine te je po horoskopu bila bik, što joj je pomoglo da preuzme ulogu vladara i dostojanstveno nosi krunu desetljećima. Bikovi predstavljaju stabilnost, sigurnost, vole red, disciplinu i tradiciju, a upravo se tako može opisati i način na koji je kraljica Elizabeta II. vladala. U ulozi kraljice Elizabeti je pomogao i podznak u jarcu, zbog kojeg je bila ambiciozna, pouzdana, marljiva, dosljedna i znala ostati hladne glave kad je bilo potrebno. Njezin horoskopski znak objašnjava i zašto je toliko voljela prirodu i životinje.

Horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji

Princ Phillip – BLIZANAC

Suprug kraljice Elizabete II., princ Philip rođen je 10. 6. 1921. godine u Danskoj, a uistinu ne čudi što je po horoskopu bio blizanac. Zabavan i pun energije, uvijek u pokretu i spreman za sport i zabavu, a ponekad i eksplozivan i zahtjevan, princ Phillip naoko je bio sušta suprotnost kraljici Elizabeti II., no par se odlično slagao i uspio pronaći zajedništvo u uzajamnom poštovanju i razumijevanju “svojih uloga”. Karizmatičan i zabavan, princ Phillip godinama je zabavljao britansku javnost svojim izjavama, no bio je puno mudriji što se nekad mislilo te kao pravi blizanac sklon logici i kreativnom pronalaženju rješenja. Njegov je najveći problem bio, tvrde astrolozi, što bi mu kao pravom blizancu sve brzo dosadilo pa je uvijek bio u potrazi za novim načinima da se zabavi.

Horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji

Princeza Diana – RAK

Pokojna princeza Diana, majka prinčeva Williama i Harryja, rođena je 1. 7. 1961. godine te je po horoskopu bila rak. Bila je izuzetno emotivna te je imala izraženu empatiju prema drugima zbog čega je svojim pozivom smatrala sudjelovanje u humanitarnim akcijama i tješenje onih koje život nije mazio, a kojima je prilazila bez imalo straha, čak i u doba kad neke bolesti nisu bile istražene. Zbog mjeseca u vodenjaku, bila je pravi vizionar i prenapredna za svoju okolinu, otkrivaju astrolozi.

Horoskopski znakovi članova kraljevske obitelji

druge vijesti