HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jeste li znali da kralj Charles III. ima istančan ukus kad su parfemi u pitanju te da je njegov omiljeni miris skuplji čak i od onih koje su nosile princeza Diana i kraljica Elizabeta II.? Kralj Charles parfem bira s posebnom pažnjom, a ta zanimljiva činjenica dovela nas je do male istrage u kojoj smo doznali točno o kojoj je skupocjenoj bočici riječ. 

Kralj Charles parfem s potpisom nanosi pri svakom važnijem izlasku iz dvorca

Dok je omiljeni parfem njegove supruge Camille obavijen velom tajnosti, poznato je da je Diana nosila miris Bluebell kuće Penhaligon te kraljica Elizabeta II. L’Heure Bleue brenda Guerlain, kralj Charles III. vjeran je luksuznom mirisu koji nosi još od osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Riječ je o mirisu Green Irish Tweed kozmetičke kuće Creed, koji sadrži note sandalovine, ambera, verbene i irisa.

Parfem Creed Green Irish Tweed

Parfem Creed Green Irish Tweed

Omiljen miris kralja Charlesa dostupan je i u Hrvatskoj

Prozračan ali muževan miris koji je osvojio budućeg kralja Velike Britanije ima paprenu cijenu višu od 400 eura, a dostupan je i u Hrvatskoj. Ako želite mirisati poput kralja, možete ga potražiti ovdje

Charles ima i svoj vlastiti parfem

Veliki ljubitelj cvijeća i luksuznih parfema, kralj Charles III. nedavno je i sam izbacio parfem nazvan prema njegovom imanju Highgrove House, gdje ovaj strastveni vrtlar uživa u svojim raskošnim vrtovima punim cvijeća.

Parfem Highgrove House

Parfem Highgrove House

Miris pod nazivom Highgrove Bouquet prodaje se ekskluzivno u Velikoj Britaniji po cijeni od 174 eura. Novac od prodaje namijenjen je humanitarnoj zakladi kralja Charlesa III.

druge vijesti