HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Teta princa Williama ugodno je iznenadila sve okupljene u elektrani Battersea kad se pojavila kao pratnja svog nećaka. U utorak navečer, princ William i njegova dobrotvorna organizacija za zaštitu divljih životinja United for Wildlife predstavili su dokumentarac “Rhino Man”, koji odaje počast životu i ostavštini čuvara divljih životinja Antona Mzimbe.

Teta princa Williama pridružila se nećaku na projekciji dokumentarca

Na projekciju dokumentarca u elektrani Battersea, princ William je poveo svoju tetu Sophie, vojvotkinju od Edinburgha s kojom ga rijetko viđamo u javnosti.

teta princa Williama, vojvotkinja Sophie

Bio je to rijedak zajednički angažman s obzirom na to da bi inače na takvo događanje stigli u pratnji svojih supružnika, princeze Catherine i princa Edwarda.

Teta princa Williama bila je predivna u ljubičastom

58-godišnja vojvotkinja Sophie supruga je princa Edwarda, brata kralja Charlesa, princeze Anne i princa Andrewa te kći pokojnih kraljice Elizabete II. i princa Filipa. 

Uvijek elegantna, vojvotkinja Sophie za pojavljivanje uz dragog nećaka odabrala je predivnu plisiranu haljinu u hit ljubičastoj boji koju je upotpunila sandalama blijedo ružičastoj nijansi i ljubičastim blejzerom.

teta princa Williama, vojvotkinja Sophie

41-godišnji princ William izgledao je elegantno u plavom odijelu, koje je iskombinirao s bijelom košuljom i plavom kravatom.

Teta princa Williama, vojvotkinja Sophie i sin kralja Charlesa III. bili su odlično raspoloženi tijekom cijelog eventa te su se cijelo vrijeme smijali i veselo čavrljali.

druge vijesti