HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Rob Kardashian (36) u zadnje se vrijeme drži dalje od svjetala reflektora, pod kojima žive njegove slavne sestre.

Ipak, jedini sin Kris Jenner javio se na Instagramu nakon četiri mjeseca u utorak kako bi čestitao 39. rođendan svojoj sestri Khloé.

Rob Kardashian čestitao je rođendan sestri s kojom je najbliži

Sretan rođendan Khloe Kardashian“, napisao je u utorak na Instagramu uz selfie na kojem je sa slavljenicom. “Želim ti samo dobro zdravlje i sreću zauvijek, moj dragi ljutiću!”

Zatim je nastavio: “Toliko te volim i tako sam zahvalan što te imam u svom životu i za sve što činiš za Dream i mene. Ne znam što bih bez tebe… sretan rođendan“.

Rob je podijelio i fotografiju na kojoj Khloé pozira s njegovom šestogodišnjom kćeri Dream, koju je dobio u vezi sa starletom Blac Chynom (35).

khloe kardashian

Rob je objavio fotografiju na kojoj Khloe pozira s njegovo kćerkicom.FOTO: Instagram/robkardashianofficial

Khloé je brzo odgovorila na slatku poruku svog mlađeg brata, nazvavši ga svojim “otkucajem srca“. “Moja bebo! Moje najdraže biće na planetu”, dodala je.

Rob i Khloé jedno su vrijeme čak i živjeli zajedno, a nije tajna da je od svih sestara upravo s njom najbliži.

Rob Kardashian bježi od kamera, ali je blizak s obitelji

Ovo je prvi put da je Rob nešto objavio na Instagramu od veljače, kada je obilježio rođendan svoga pokojnoga oca.

Unatoč tome što ga se rijetko vidi u obiteljskim projektima poput aktualnoga realitija The Kardashians, Rob je jako blizak s obitelji.

Khloé je u jednome intervjuu otkrila da je brat redovit na obiteljskim okupljanjima. “Često je tu, samo uvijek poštujemo njegovu privatnost“, objasnila je tada.

Njegova je bivša tužila obitelj

Unatoč Robovu životu u sjeni, intimni detalji o njegovoj vezi s Blac Chynom (35) izašli su u javnost prošle godine nakon što je starleta tužila njegovu majku i sestre Khloé, Kim i Kylie Jenner za klevetu.

Chyna – čije je pravo ime Angela Renée White – tražila je 100 milijuna dolara od četiriju Kardashianki, tvrdeći da su ukinule njen i Robov reality show, “Rob & Chyna“, nakon žestoke svađe između bivših partnera u prosincu 2016.

Tijekom suđenja otkriveno je da je starleta i manekenka navodno jednom uperila pištolj u Robovu glavu, pretukla ga metalnom šipkom te davila punjačem za iPhone – za što je tvrdila da je bilo u šali.

Naposljetku, porota je odlučila odbaciti optužbe.

druge vijesti