HELLO
Domagoj Kukec

2021. svijet je bio u šoku kada je američka reality zvijezda Kim Kardashian podnijela zahtjev za razvod od repera i osnivača YEEZY-a, Kanyea Westa. Sada je pravni stručnjak analizirao njihovu razdvojenost kako bi vidio kako se i zašto slučaj “pretvorio u ružan razvod”.

Razvod Kanyea Westa i Kim Kardashian nije prošao kako su planirali

Slavni par, koji se vjenčao u Italiji 2014. godine, imao je bogatstvo od dvije milijarde dolara prije nego što su se rastali. S četvero djece, njihova težnja da razvod bude prijateljski nije dugo trajala. Obožavatelji mogu saznati više o njihovom razvodu u novoj dvodijelnoj dokumentarnoj seriji nazvanoj “Kim vs Kanye: The Divorce”, koja je dostupna na Discovery+.

Jedan pravni komentator sažima razvod riječima: “Kim i Kanye su rekli da žele prijateljski razvod. Ubrzo je postalo jasno da to neće biti moguće. Razvod se pretvorilo u nešto ružno.”

razvod Kanyea Westa

Dokumentarni serijal ilustrira ponašanje Kanyea Westa koje je “bilo previše za Kim”, te Kim Kardashian koja je odlučila isključiti bivšeg supruga iz carstva Kardashian.

Kada se brak počeo raspadati, a Kim Kardashian postala “pravno sama”, Kanye West “preplavio” ju je ljubavlju i nježnostima kako bi je pokušao ponovno osvojiti. Kanye West nije “bio voljan prihvatiti što se događa”, objašnjava novinar u dvodijelnom serijalu, dodajući da je Kanyeovo ponašanje djelovalo “čudno”.

razvod Kanyea Westa

Kanye West kupio je kuću u blizini Kim Kardashian, donio joj tisuće ruža i na Instagramu objavio svoju ljubav prema njoj. Učinio je sve što je mogao kako bi pokušao ponovno ujediniti svoju obitelj i pomiriti se sa suprugom. U veljači 2022. godine, Kanye West je na Instagramu podijelio objavu koja je glasila: “BOŽE, MOLIM TE, VRATI NAM OBITELJ NATRAG.”

Razvod Kanyea Westa i Kim Kardashian detaljno prikazan u novom dokumentarnom serijalu

U dokumentarnom serijalu, Virginia Gilbert analizira ponašanje Kanyea Westa i njegovo  “bombardiranje” ljubavlju. Rekla je da ova radnja nije bila “zbog ljubavi”, već zbog “preplavljivanja druge osobe pažnjom kako biste je potom mogli kontrolirati”. Kanyeov odvjetnik za razvod, Nick Salick, rekao je da Kanye West “nije želio razvod” već je “želio spasiti brak”.

No, u dokumentarnom serijalu tvrdi se da je smrt Done West, Kanyeove majke, mogla biti razlog njegovog čudnog ponašanja. Jedan novinar spominje da je Kanye West platio plastičnu operaciju svojoj majci, a ona je umrla zbog komplikacija izazvanih tom operacijom. To je navodno izazvalo osjećaj krivnje kod zvijezde.

razvod Kanyea Westa

Kim Kardashian i Kanye West su imali različita mišljenja o mnogim stvarima, a Kanyeov odvjetnik je otkrio: “Kayne se protivio načinu na koji Kim odgaja djecu”. Navodno je Kanye West želio zaštititi svoju djecu od slave.

Bivši medijski strateg Kim Kardashian je potom otkrio kako je razvod doveo do toga da reality zvijezda pati od “noćnih mora” i “anksioznih problema, problema u odnosima, problema s samopouzdanjem”. Specijalist za razvod dodao je da se Kanye West “ponaša kao emocionalni terorist, jer ju je maltretirao putem društvenih mreža”.

Iako je proces razvoda bio ružan, završio je zajedničkim skrbništvom nad njihovom djecom, a bivši suprug plaća reality zvijezdi Kim Kardashian mjesečnu alimentaciju.

Kimye, kako su ih nazivali fanovi dok su bili skupa, zajedno imaju četvero djece: North West (rođena 2013.), Saint West (rođen 2015.), Chicago West (rođena posredstvom surogat majke u siječnju 2018) i Psalm West (rođen posredstvom surogat majke u svibnju 2019.).

druge vijesti