HELLO
Domagoj Kukec

U nedavnom iskrenom razgovoru za GQ, hollywoodska senzacija Timothée Chalamet prekinuo je šutnju o svojoj vezi sa starletom Kylie Jenner.

O romansi, o kojoj se mjesecima spekuliralo, suptilno se pozabavio slavni glumac, ponudivši rijedak uvid u privatne živote dviju najvećih zvijezda industrije. Veza Timothéea Chalameta i Kylie Jenner zaintrigirala je fanove obje velike zvijezde.

Veza Timothéea Chalameta i Kylie Jenner

Prvotno šuškanje o romantičnoj vezi počelo je kada je Chalamet viđen na putu do restorana u Culver Cityju, a SUV Kylie Jenner ga je pomno pratio. Iako u to vrijeme nijedno nije eksplicitno potvrdilo svoju vezu, susret je izazvao gomilu tračeva.

Veza Timothéea Chalameta i Kylie Jenner: Slavni glumac želi da odnos ostane privatan

Tijekom svog razgovora s GQ-om, Timothee Chalamet je razmišljao o značaju autentičnih iskustava u ljubavnom životu osobe. “Moraš se zaljubiti; mora ti biti dosadno”, rekao je, sugeriravši vezu s Kylie Jenner.

Veza Timothéea Chalameta i Kylie Jenner

Glumac je istaknuo kako, unatoč slavi, imaju pravo na privatnost kao i svaki drugi pojedinac. “To što sam u javnosti ne znači da je svaki aspekt mog života otvoren za javnost”, objasnio je poznati glumac.

Veza Timothéea Chalameta i Kylie Jenner

Novinar magazina GQ je duhovito uzvratio: “Ako ste iskreno željeli da vaš život ostane privatan, trebali ste dvaput razmisliti o vezi s jednom od najpraćenijih ličnosti na Instagramu.” Doista, Kylie Jenner se može pohvaliti milijunskim brojem pratitelja na društvenim mrežama na globalnoj razini.

Prvi put su se susreli na elitnoj modnoj reviji

Par se prvi put susreo na elitnoj modnoj reviji Jean-Paula Gaultiera u siječnju 2023. No, tek su se nedavno službeno pojavili kao par. Fotografije koje bilježe intimni trenutak između njih dvoje na nedavnom koncertu Beyoncé bile su ravne javnom priznanju.

PROČITAJTE: Timothee Chalamet otkriva šokantne savjete koje mu je dao Tom Cruise – Iznenadit će vas što mu je slavni glumac poručio!

Nakon toga, dvojac je napravio još jedan značajan nastup – zajedno su nazočili finalu US Opena u New Yorku. Kao dvije osobe u svijetu zabave o kojima se najviše govorilo, veza Timothéea Chalameta i Kylie Jenner nastavit će osvajati obožavatelje i promatrače.

Ipak, očito je da unatoč svom zvjezdanom statusu, obje zvijezde teže zadržati privid normalnosti u svojim sve samo ne običnim životima.