HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mnogi ljudi koji bi htjeli imati velike obitelji ipak se ne odlučuju na to zbog financijskih problema. Naravno, zvijezdama u Hollywoodu to nije problem, tako da mnogi od njih imaju velike obitelji. Tako je JustJared odlučio napraviti popis osoba u Hollywoodu koji imaju najveće obitelji.

Neke od ovih zvijezda roditelji su djece koja su također postala slavna.

Na ovoj je listi nekoliko zvijezda s dvoznamenkastim brojem djece, a jedna slavna glumica ima ih čak četrnaest!

Djeca poznatih – ove zvijezde imaju petero mališana

Bruce Willis otac je petero djece – sve su kćeri. U pitanju su Rumer, Scout i Tellulah s Demi Moore te Mabel i Evelyn s njegovom drugom suprugom Emmom Henning.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

Tori Spelling i Dean McDermott zajedno su dobili čak petero djece prije nego što su se razveli. Dean iz ranije veze ima još jedno dijete. Nedavno je Tori bila u medijima zato što je nakon razvoda neko vrijeme s djecom živjela na neobičnim mjestima, poput motela i prikolice.

Charlie Sheen još je jedan glumac koji ima petero djece. Charlie je još u srednjoj dobio kćer sa svojom tadašnjom djevojkom, a zahvaljujući tome već je neko vrijeme i djed. Kasnije je s prvom suprugom Denise Richards dobio dvije kćeri, a s drugom, Brooke Mueller, sinove blizance.

Ovi poznati imaju šestero djece

Gordon Ramsay otac je šestero djece među kojima je više od 20 godina razlike. Klišej bi bio da je to zahvaljujući tome što je bio u više brakova, ali to nije tako. Gordon je svu djecu dobio sa suprugom Tanom, s kojom je u sretnom braku od 1996.

Angelina Jolie i Brad Pitt također su roditelji šestero djece. Ovaj bivši par ima kći Shiloh i blizance Vivienne i Knoxa, a također su posvojili i Maddoxa, Paxa i Zaharu.

Madonna također ima šestero djece. Pop kraljica dobila je Lourdes Leon s bivšim dečkom Carlosom Leonom te sina Rocca Ritchieja s bivšim mužem, redateljem Guyjem Ritchiejem. Također je posvojila četvero djece iz afričke države Malavi – sina Davida, kćer  Mercy i blizanke Stellu i Estere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Naravno, najpoznatija majka šestero djece vjerojatno je Kris Jenner. S prvim mužem Robertom Kardashianom dobila je reality superzvijezde Kourtney, Kim i Khloe te sina Roberta, dok je s drugim mužem, Bruceom Jennerom (sada Caitlyn Jenner), dobila manekenku Kendall i make-up mogulicu Kylie.

Djeca poznatih – ovi poznati ih imaju sedmero, osmero, pa čak i devetero!

Kevin Costner prošle je godine često bio u medijima zbog razvoda od svoje druge supruge, Christine Baumgartner, s kojom ima troje mališana koji su svi još uvijek maloljetni. S prvom suprugom, Cindy Silvom, s kojom je bio još prije slave, ima troje danas odrasle djece, a između dva braka dobio je i sina s bivšom djevojkom Bridget Rooney.

Jedno dijete više ima njegov kolega Alec Baldwin. Alec je u braku s Kim Basinger 90-ih dobio kći Ireland, i činilo se da će mu to biti jedino dijete. Međutim, slavni je glumac 2012. oženio Hilariju, svoju drugu suprugu, te s njom dobio čak sedmero djece u sljedećih deset godina.

Mick Jagger ima osmero djece, petero unučadi i troje praunučadi. Njegov najmlađi sin, Deveraux rođen je 2016., dvije godine nakon njegovog najstarijeg praunuka!

Još jedan plodni roker je Rod Stewart, koji također ima osmero djece koja su rođena u razmaku od čak 47 godina.

Clint Eastwood također je otac osmero djece. Minimalno. Slavni glumac i redatelj odbija otvoreno govoriti o svojoj djeci, no ono što je poznato je da je s prvom suprugom Margaret dobio sina Kylea i kći Alison, koji su oboje glumci, međutim tijekom toga razdoblja s ljubavnicom je dobio još jednu kćer. Još prije braka, dobio je dijete s djevojkom, kćer Laurie, koja je poslana na posvajanje te je saznala da joj je biološki otac slavni glumac tek kada je bila u svojim 60-ima. Nakon što se početkom 80-ih razveo od Margaret, bio je u dugogodišnjoj vezi s glumicom Sondrom Locke, s kojom nije imao djece, ali je zato tijekom tog perioda dobio dvoje djece (uključujući danas glumca Scotta) s još jednom ljubavnicom. Konačno, 1990-ih je dobio kći, glumicu Francescu, s glumicom Frances Fisher, a od 1996. do 2014. bio je u braku s Dinom Ruiz s kojom je 1996. dobio svoje posljednje dijete, 42 godine nakon prvoga.

Mel Gibson ima još više djece, devetero, ali njegov je život ipak malo manje kompliciran od Clintovog. Mel je bio 30 godina u braku s Robyn Moore, s kojom je dobio kćer i šest sinova. Nakon razvoda bio je u dugoj vezi s Ukrajinkom Roxanom koja mu je rodila kćer, a od 2014. se smirio s bivšom džokejkom Rosalind Ross s kojom je 2017. dobio sina, svoje deveto dijete.

Ovi poznati imaju dvoznamenkast broj djece!

Eddie Murphy je u posljednjih 30 godina dobio desetoro djece s pet žena. Paulette McNeely je majka Eddiejeva prvog djeteta, Erica. Nicole Murphy majka je petero njegove djece – Bria, Mylesa, Shaynea, Zole i Belle. Tamara Hood je majka njegovog sina Christiana. Mel B iz The Spice Girls majka je njegove kćeri Angel. Eddiejeva sadašnja partnerica Paige Butcher je majka Izzyja i Maxa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Nick Cannon postao je već zloglasan po svojoj plodnosti. Nick je s Mariahom Carey 2011. dobio blizance, a nakon razvoda od slavne pjevačice „bacio se na posao“. Između 2017. i 2022. dobio je desetero djece s pet žena, s kojima je uglavnom istovremeno bio u vezi.

Mia Farrow vjerojatno drži holivudski rekord s čak 14 djece. Četvero od njezine djece su biološka – troje s drugim mužem Andreom Previnom te sin Ronan (novinar koji je razotkrio Harveyja Weinsteina) s Woodyjem Allenom, a desetero su posvojena.

druge vijesti