HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznati kuhar Gordon Ramsay (56), poznat po svojoj kulinarskoj vještini i beskompromisnom stilu komunikacije, govorio je nedavno o svom obiteljskome životu.

U intervjuu u jednome podcastu, slavni kuhar otkrio je da je njegova supruga Tana Ramsay, s kojom je u braku od 1996., oduševljena idejom proširenja njihove obitelji. To ne bi bilo toliko zanimljivo da Gordon i Tana nisu roditelji čak petero djece. Djeca Gordona Ramsayja su kći Megan (25), blizanci Holly i Jack (23) te kći Matilda(21), koja već ima vlastiti kulinarski TV show. Njima se prije četiri godine pridružio i maleni Oscar, koji je tek nedavno krenuo u školu.

djeca Gordona Ramsayja

Djeca Gordona Ramseyja – ima ih pet, on misli da je to dovoljno

Međutim, čini se da Tana nema ništa protiv toga da obitelj dobije još jednoga člana. Gordon duhovito je podijelio želju svoje supruge, rekavši: “Imam malu tajnu… Tana želi još jednu bebu“.

Unatoč supruginom entuzijazmu, Gordon Ramsay je priznao da nije previše oduševljen idejom da dobije još jedno dijete.

djeca Gordona Ramsayja

Nije mogao odoljeti veselom pogledu na situaciju, šaleći se s domaćinima: “To je previše autobusa. To je kao da ideš u školu ili na večeru s dva autobusa. Drugo, ja bih bio najstariji otac u školi“.

Unatoč Gordonovom duhovitom stavu, na kraju je ipak priznao da, iako bi volio imati još jedno dijete, vjeruje da je njihova sadašnja sedmeročlana obitelj sasvim dovoljna.

Djeca Gordona Ramsayja odgojena su da budu disciplinirana i odgovorna

Puno se toga događa“, priznao je. Slavni kuhar ispričao je i zabavne anegdote svog  najmlađeg sina Oscara koji je nedavno krenuo u školu. Mladi se Oscar navodno žalio na školske obroke, što je dovelo do toga da Oscar nosi svoj ručak od doma.

Gordon Ramsay uvijek je održavao blizak odnos sa svojom djecom. Djeca Gordona Ramsayja također su disciplinirana i odgovorna, zahvaljujući očevom pristupu odgoju.

djeca Gordona Ramsayja

U intervjuu za Telegraph 2017. naglasio je da njegova djeca moraju sama zacrtati svoje životne putove. Iako je svakome dao 25% pologa za stan, jasno je dao do znanja da oni neće naslijediti cijelo njegovo bogatstvo. “Jedino što sam dogovorio s Tanom je da dobiju 25 posto pologa na stan, ali ne na cijeli stan”, objasnio je.

Nikada nije bio usredotočen na bogatstvo i vjeruje da svoju djecu neće razmaziti financijskim dodacima. Umjesto toga, Gordon potiče svoju djecu da nauče vrijednost novca dajući im džeparac i očekujući od njih da pokriju vlastite troškove, poput telefona i pokaza za autobus.

PROČITAJTE: Zvijezde Harryja Pottera nisu više djeca, sada imaju svoju

Čvrsto vjeruje da je za njihov odgoj bitno naučiti ih financijskoj odgovornosti i potaknuti ih da sami zarađuju.

Dok obitelj Ramsay razmišlja o mogućnosti još jedne prinove, jasno je da stroga, ali praktična filozofija roditeljstva Gordona Ramsaya i dalje upravlja njihovim obiteljskim životom.

druge vijesti