HELLO
Domagoj Kukec

Čini se kao da smo još jučer gledali dječje verzije Daniela Radcliffea, Ruperta Grinta i Emme Watson kako rješavaju slučaj Nicholasa Flamela u Harryju Potteru i Kamenu mudraca, no zapravo su prošle 22 godine otkako je prvi film objavljen, a glumačka postava sada ima svoje male vještice i čarobnjake!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harry Potter Film (@harrypotterfilm)

Male vještice i čarobnjaci za zvijezde Harryja Pottera

Daniel Radcliffe, koji je utjelovio Harryja Pottera u hit filmu, sa svojom je partnericom Erin Darke dobio bebu. Zvijezda Harryja Pottera snimljena je kako gura kolica tijekom obiteljske šetnje, a glasnogovornik je kasnije potvrdio sretnu vijest para u izjavi za HELLO! Magazin koji je glasila: “Možemo potvrditi da su Erin Darke i Daniel Radcliffe dobili prvo dijete.”

Rupert Grint, koji je u filmu utjelovio Rona Weasleyja, i njegova dugogodišnja djevojka Georgia Groome dobili su prvu kćer u svibnju 2020. Objavili su fotografiju svoje kćeri Wednesday na Rupertovom Instagram profilu.

“Hej Instagram…samo 10 godina zakašnjenja, ali evo me. Grint on the Gram! Ovdje sam da vas upoznam s Wednesday G. Grint. Čuvaj se, Rupert.”, izjavio je Rupert Grint.

Jessie Cave, koja je u filmu glumila djevojku Rona Weasleyja, Lavender Brown, sada ima četvero djece sa svojim partnerom Alfiejem Brownom – osmogodišnjeg Donnieja, petogodišnju Margot, te jednogodišnjeg Beckera. Za rođendan malog Beckera, Jessie Cave objavila je na svom Instagramu: “Prije godinu dana upoznala sam ovog dječaka. Sretan rođendan dušo! Ti si zraka sunca i jako mi je žao što imaš norovirus za svoj prvi rođendan i što je tvoj veliki brat inzistirao da i on ima svijeću i da je i njemu zapravo rođendan.”

Devon Murray, koji je pak u hit serijalu utjelovio Seamusa Finnigana, 2021. je dobio dječaka Coopera sa svojom zaručnicom Shannon, a fotografije preslatkog mališana redovito dijele na Instagramu. U ožujku je napisao: “Sretan rođendan najboljem malom tipu. Teško je povjerovati da su prošle već dvije nevjerojatne godine. Jedva čekam vidjeti te kako učiš i rasteš još više ove godine. Svaki dan činiš svoju mamu i mene tako sretnim i ponosnim.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Radcliffe (@daniel9340)

I ostale zvijezde Harryja Pottera imaju bogate obitelji

Bonnie Wright, koja je glumila Ginny Weasley, očekuje prvo dijete sa suprugom Andrewom Lococom. Podijelila je uzbudljivu objavu: “Očekujemo dijete! Tako sam uzbuđena što dijelim ovu prekrasnu zemlju s njima. Kakvo divlje i ponizno putovanje je trudnoća, to je  transformacija da bi se stvorio prostor za novi život. Andrew i ja jedva čekamo upoznati našu bebu ove godine i postati roditelji.”

Afshan Azad, koja je glumila Padmu Patil u poznatom serijalu, rodila je djevojčicu Kyru u srpnju 2021. Afshan Azad i njezin suprug Nabil Kazi jako su sretni. Ona je tada napisala: “Imamo puno ljubavi i strahopoštovanja prema njoj otkako nam se prošlog tjedna pridružila na Zemlji. Bog nas je blagoslovio savršenim, najljepšim darom.”

Scarlett Hefner, koja je glumila Pansy Parkinson, majka je troje djece: kćer Betsy Rose dobila je  2020., a blizanke Marigold Adele i Blossom Pearl u ožujku 2022. Njezin suprug, političar Cooper Hefner, izjavio je za PEOPLE: “Scarlett i ja oduševljeni smo što su nam se naše dvije kćeri pridružile na ovom svijetu. Srca su nam veća nego ikad prije. Scarlett i djevojčice su zdrave i odmaraju se.”

Clémence Poésy, koja je glumila Fleur Delacour, ima troje djece. Njezin najstariji sin, Liam, rođen je 2016., dok je drugo i treće dijete dobila 2019. i 2021. Međutim, njihovo ime i spol nije otkrila javnosti.

Katie Leung, koja je utjelovila Cho Chang, ima sina Wolfa, kojeg je rodila u listopadu 2022.

Oliver Phelps, koji je glumio Georgea Weasleyja, ima dvije kćeri, Autumn i Emiliju sa suprugom Katy Humpage, a svoj život drže dalje od očiju javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint)