HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tori Spelling nedavno je poboljšala svoju životnu situaciju, preselivši se u prostranu kuću s pet spavaćih soba i tri kupaonice u dolini San Fernando sa svoje petero djece.

Ovaj potez dolazi samo šest mjeseci nakon što je morala otići iz prethodnog doma zbog problema s plijesni.

Nova kuća od 3 000 četvornih metara, koja se iznajmljuje za 15 000 dolara mjesečno, može se pohvaliti potpuno novim bazenom i spa prostorom, kuhinjom od nehrđajućeg čelika s plavim ormarićima i dovoljnim životnim prostorom za šesteročlanu obitelj.

Tori Spelling i djeca konačno imaju stalno mjesto boravka nakon što su pobjegli iz prošle kuće u srpnju

Tori Spelling (50), navodno je platila sigurnosni polog od 7500 dolara kako bi osigurala nekretninu. Ovo suvremeno prebivalište je četvrto mjesto koje Tori Spelling i djeca zovu domom otkako su napustili prethodni dom u srpnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

Tori Spelling je dospjela na naslovnice tijekom ljeta kada su se ona i njezina djeca preselili u motel od 100 dolara za noć nakon što se razvela od supruga Deana McDermotta. Nakon nekoliko dana u motelu, privremeno su boravili kod prijatelja prije nego što je Tori pronašla kamp prikolicu za stanovanje.

Insajder je u to vrijeme rekao za Entertainment Tonight da je Tori Spelling, koja se nosila s ozbiljnim financijskim problemima, pokušala avanturu u kamperu promatrati kao mini-odmor, a ne životnu situaciju.

Tori Spelling i djeca prethodni su najam morali napustiti zbog sigurnosti

Njezinom bivšem suprugu Deanu McDermottu je navodno bilo neugodno što njegova obitelj živi u takvim uvjetima. Spelling je naposljetku pronašla još jednu kuću u području Woodland Hillsa u Los Angelesu. Riječ je o imanju od 3300 četvornih metara čija je najamnina iznosila 18 000 dolara mjesečno. Međutim, obitelj se iselila iz ovog doma samo tjedan dana nakon useljenja, vjerojatno zbog sigurnosnih problema.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

Ubrzo nakon što su se uselili, Tori Spelling i njezina djeca bili su prisiljeni napustiti stan kad se naoružani susjed zabarikadirao u susjednoj kući i držao taoca. To baš i nije bilo idealno susjedstvo za život.