HELLO
Domagoj Kukec

Tori Spelling nedavno je započela vezu s Ryanom Cramerom. Svjesna je toga da on sliči njezinom bivšem suprugu, izvor je rekao Us Weekly.

Tori Spelling

“Tori je upoznala Ryana kroz posao prije nekoliko mjeseci i smatrala ga je vrlo šarmantnim i zgodnim”, kaže izvor, napominjući da se glumica, koja ima 50 godina, obratila Crameru nakon što se razvela od Deana McDermotta ranije ove godine.

PROČITAJTE: Nakon motela, život u kamperu – Tori Spelling pala je na niske grane

Tori Spelling i Ryan Cramer, izvršni direktor za oglašavanje, nedavno su uhvaćeni kako se ljube u Los Angelesu. Dvojac se držao za ruke i ljubili su se prije nego što su ušli u isti automobil. Fotografije Cramera brzo su izazvale usporedbe s McDermottom, koji ima 56 godina.

Tori Spelling

“Tori je zaista uzbuđena zbog nove veze i ne smeta joj što ljudi govore da jako podsjeća na Deana”, dodaje izvor.

Tori Spelling i Dean McDermott vjenčali su se 2006. godine prije nego su dobili petoro djece: Liama, 16, Stellu, 15, Hattie, 11, Finna, 10 i Beaua, 6. U lipnju je McDermott objavio da su se on i Spelling razišli nakon dva desetljeća braka.

Tori Spelling

Tori Spelling i bivši, Dean McDermottPROFIMEDIA

“Duboko žalimo i s vrlo, vrlo teškim srcem nakon 18 zajedničkih godina i petero nevjerojatne djece, @torispelling i ja smo odlučili krenuti svaki svojim putem i započeti novu vlastitu priču, napisao je McDermott, (koji ima i sina Jacka s bivšom suprugom Mary Jo Eustace), na Instagramu.

“Nastavit ćemo zajedno raditi kao roditelji i voditi i voljeti našu djecu kroz ovo teško vrijeme. Molimo vas da poštujete našu privatnost dok provodimo vrijeme s obitelji i rješavamo ovu situaciju.”

Nekoliko sati kasnije, McDermott je izbrisao svoju objavu o razdvajanju jer je drugi izvor rekao Us Weekly da se on i Spelling nisu razvodili. (McDermottov Instagram bio i dalje ističe oznaku “U braku s ljubavlju svog života @ToriSpelling”).

PROČITAJTE: Tori Spelling objavila fotku iz mladosti prije estetskih korekcija i šokirala obožavatelje!

Iako su se možda pokušali pomiriti, spekulacije o raskidu nisu prestajale, a McDermott je u listopadu viđen kako se drži za ruke s Lily Calo. Treći izvor je prošlog mjeseca otkrio Us Weeklyju da je započeo romansu s 32-godišnjom Lily Calo koju je upoznao na filmskom setu kad je “postalo jasno da je s Tori gotovo”.

Tori Spelling

Iako su Tori Spelling i Dean McDermott u kontaktu zbog svoje djece, treći insajder nije znao hoće li se službeno razvesti.

Tori Spelling

Drugi izvor je rekao Us Weeklyju da je Tori Spelling “preboljela” dramu. “Tori se usredotočila na sebe i svoje osobno blagostanje s djecom. Želi zaključiti poglavlje s Deanom”, primijetio je insajder prošlog mjeseca.